Jau astoto reizi Olimpiskā centra Ventspils ledus hallē notika starptautiskās daiļslidošanas sacensības Ventspils pērle.

Noskaties video!

Sacensībās kopā piedalījās 141 sportists no piecām valstīm: Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Latvijas un Francijas. Daiļslidotāji sacentās astoņās vecuma grupās no 5 līdz 18 gadiem. Piecas vecuma grupas tika iedalītas vēl sīkāk – A un B –, kuras atšķīrās pēc sportistu deju elementiem. Tāpat jāpiebilst, ka katrā vecuma grupā sportistiem tika noteiktas savas prasības un noteikumi, pēc kuriem viņi tika vērtēti.

Daiļslidošanas trenere Jeļena Rižika Ventas Balsij neslēpa prieku par mūsu sportistu sasniegumiem. «Sacensības noritēja ļoti labi, izcīnījām godalgotas vietas visās vecuma grupās, tāpēc vēlos izcelt visus mūsu sportistus. Arī sinhronajā komandu cīņā pārspējām Rīgas vienību un ieguvām pirmo vietu. Prieks, ka mūsu darbs dod vēlamos augļus. Arī viesi bija ļoti apmierināti ar sacensību norisi.

No Francijas bija ieradies viens sportists, tā ir pozitīva tendence, ka par mūsu mačiem ir interese arī no jaunām valstīm, un ceru, ka nākošgad Francija tiks pārstāvēta jau kuplākā skaitā. Mēs šiem mačiem gatavojāmies veselu mēnesi – lai tie notiktu augstākajā līmenī, visi būtu apmierināti un ar prieku atgrieztos vēl.

Protams, jāizceļ arī sportistu vecāku ieguldītais darbs un palīdzība, kuri sniedza nenovērtējamu ieguldījumu maču norisē. Mūsu kopdarba rezultātā izdevās skaistas sacīkstes. Katrā ziņā daiļslidošanas sezona sākta uz pozitīvas nots, tāpēc ceram uz tikpat veiksmīgu turpinājumu.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: