Cienījamie, Ventas Balss lasītāji! Iestājies pavasaris un tāpat kā Latvijai vajadzīga Lielā talka, portāla Ventas Balss forumam nepieciešama sanitārā tīrīšana. Šī sadaļa no šodienas tiek slēgta.

 

Dažkārt vārda brīvība tiek jaukta ar visatļautību, neapzinoties cēloņu un seku likumsakarības. Tiek pārkāpta robeža starp vārda brīvību un mūsu līdzcilvēku tiesībām un jūtām.

 

Forums savulaik tika izveidots ar mērķi dot iespēju diskutēt par pilsētā aktuāliem jautājumiem, taču pēdējo gadu laikā tas nereti kļuvis arī par personisku attiecību risināšanas un pat par atriebības vietu.

 

Redzot, ka bieži tiek ievietotas tēmas, kuras balansē uz cilvēktiesību pārkāpumu robežas, atklātu naida kurināšanu un pat pornogrāfiju, Ventas Balss portāla komanda šonedēļ pieņēma lēmumu foruma sadaļu slēgt.

 

Veiksim pavasara «tīrīšanu» portālā un ceram drīzumā nākt klājā ar alternatīvu diskusijas platformu, kurā tiks veidota konstruktīva diskusija.

 

Jautājumus, ierosinājumus, informāciju par problēmām un notikumiem lūdzam iesūtīt uz sos@ventasbalss.lv vai arī zvanīt uz tālruņa numuru 29717620.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: