24. aprīlī plkst. 19 Ventspils kultūras centrā pirmizrādi piedzīvos jauns oriģināldarbs jauniešiem – koncertizrāde “Mēs”, kurā skanēs jaunas Ingara Viļuma un Guntara Rača radītas dziesmas.

Liepājas Jauniešu teātra studijas režisora Jura Ločmeļa vadībā libreta autores Andras Manfeldes radīto stāstu izspēlēs jauniešu popgrupas “Jūras akmentiņi” dalībnieki. Šogad grupa atzīmē tās pastāvēšanas 20 gadu jubileju, un izrāde vienlaikus ir arī svinību notikums.

Koncertizrādes stāsts ir par jauniešu atkarībām no mūsdienu tehnoloģijām un to ietekmi uz viņu savstarpējām attiecībām reālajā dzīvē.

 

“Rakstot dziesmu tekstus man nācās atcerēties pašam savus skolas laika piedzīvojumus un sajūtas,” par jauno oriģināldarbu stāsta Guntars Račs. “Arī man skolā un klases ekskursijās bija jāpiedzīvo pilns emociju spektrs, no ciešas draudzības līdz nodevībai un skaudībai. Tā vien šķiet, ka šīs jauniešu savstarpējo attiecību gammas ir nemainīgas cauri laikiem, mainās tikai lietotie termini, tehnoloģijas un „gadžeti”.”

 

Koncertizrādē “Mēs” piedalīsies arī TV šovos jau iepazītie “Jūras akmentiņu” dziedātāji – dziesmu konkursā “Supernova 2015” startējušās apvienības “The Stones” solisti Reinis un Matīss, šā gada Latvijas pārstāve festivālā “Slāvu Bazārs Vitebskā” un pērnā gada konkursa “Balss Pavēlnieks” laureāte Karlīna Priedēna u.c.

 

Līdz ar jaunā koncertuzveduma izsludināšanu klajā nāk arī projekta tituldziesma “Mēs nešķirsimies” – Ingara Viļuma un Guntara Rača radīts skaņdarbs, kuru izpilda popgrupa “Jūras akmentiņi”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: