Ventspils 6. vidusskolā pirmoreiz tika organizēta Ritmikas diena sākumskolas skolēniem.

Apskati foto!

Ventspils 6.vidusskolas sporta zālē pirmoreiz skolas vēsturē tika organizēta Ritmikas diena.

 

Pasākuma laikā skolēni demonstrēja savu dejotprasmi un vingroja mūzikas pavadībā. Ritmikas diena tika iecerēta kā masveida pasākums, kurā iesaistīsies visi 1-4. klašu audzēkņi.

 

Lai pasākums būtu interesantāks un atraktīvāks, dalībniekus ar muzikāliem priekšnesumiem priecēja Kārlis Pašāns, 6. vidusskolas 12. klases skolēns un „Jūras akmentiņu” dziedātājs, bet par norises plānu un kārtību rūpējās 11. klases skolniece Sabīne Lazdiņa. Nobeigumā tika izsniegtas  arī pārsteiguma balvas un diplomi.

 

Skolas sporta skolotāji cer, ka Ritmikas diena gūs atsaucību un nākamajā gadā tajā iesaistīsies arī 5. -9. klašu skolēni.

 

2015. gads Ventspils 6. vidusskolā sācies ar devīzi „ Dzīvosim veselīgi!”. Šai tēmai bija veltīta skolas projekta nedēļa februārī, kad skolēni gan teorētiski, gan praktiski iepazinās ar veselīga dzīvesveida un uztura pamatprincipiem. Klasēs notika nodarbības, kuras vadīja skolēnu vecāki, stāstot par veselīgu uzturu, sportisku aktivitāšu ietekmi uz veselību, kādi profilaktiski pasākumi jāveic gripas laikā utt. Skolēni apmeklēja Ventspils poliklīniku iepazinās ar fizioterapeita un ergoterapeita darbu, cilvēku veselības uzlabošanas iespējām. Fiziskās aktivitātes ir viens no veselīga dzīvesveida stūrakmeņiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: