Lai informētu plašāku sabiedrību par mācību un pieredzes apmaiņas iespējām, ko sniedz Eiropas Savienības Mūžizglītības programma, Valsts izglītības attīstības aģentūra izvietojusi informatīvos stendus ES informācijas punktos Latvijas bibliotēkās.


Arī Ventspils bibliotēkas ES informācijas punkts, Akmeņu ielā 2, otrajā stāvā, atrodas viens no 10 VIAA stendiem, kas informē apmeklētājus par VIAA darbības virzieniem, ES izglītības programmām un daudz ko citu. Ventspils pilsētas un novada iedzīvotājiem ir iespēja jautāt un saņemt atbildes uz jautājumiem par ES Mūžizglītības programmām.

Izglītības un zinātnes joma Latvijā no ES struktūrfondiem saņem miljonu investīcijas visos sektoros: vispārējā, profesionālajā, augstākajā izglītībā, mūžizglītībā un dažādos zinātnes virzienos.

Modernizēti dabaszinātņu un matemātikas kabineti, uzlabotas mācību programmas. Mērķstipendijas maģistrantiem, doktorantiem un pedagogiem, remontdarbi profesionālās izglītības iestādēs un augstskolās, atbalsts zinātnes attīstībai un daudzas citas aktivitātes Latvijā notiek tieši tāpēc, ka ir pieejami struktūrfondu līdzekļi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: