Ventspilnieks Edvards Grieze, sadarbojoties ar Latvijā labi zināmo mūziķi Rassell (Ruslanu Kuksinoviču), laidis klajā jaunu dziesmu “Laika ritmā”.

Mūziķis un producents Rassell (Ruslans Kuksinovičs) nodod klausītājiem savu jaunāko veikumu - singlu ''Laika ritmā'', kas tapis kopā ar dueta ''Rassell & Sabīne Berezina'' jauno partneri, dziedātāju Edvardu Griezi.


Dziesmas autors Rassell, kurš tikko nosvinēja savu 33. dzimšanas dienu un tuvojoties 15 gadus ilgai darbībai uz skatuves, kā arī, kopumā nodarbojoties ar mūziku jau 20 gadus (savu muzikālo darbību Rassell aizsāka 1995. gadā un pirmā uzstāšanās notika 2000. gadā, tolaik vēl grupas ''Device'' sastāvā) nodod klausītājiem dziesmu ''Laika ritmā'', kas atspoguļo mākslinieka pārdomas par laika ritējumu, par to, cik ātri tas iet...


''Pa šiem gadiem ir daudz kas piedzīvots, sasniegts un izdarīts, un atskatoties atpakaļ, ir gandarījums par paveikto, bet mīlestība pret muzicēšanu nav zudusi un ir gribasspēks darboties un radīt aizvien jaunus darbus arī turpmāk,'' stāsta Rassell.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: