20.februārī, Latvijas Pasts sadarbībā ar laikrakstu Latvijas Avīze uzsāk konkursu Mans pastnieks, lai tradicionāli katrā Latvijas reģionā noteiktu to pastnieku vai pasta operatoru, kuru klienti atzinuši kā zinošāko, atbildīgāko un uzticamāko.

Šogad konkursa ietvaros tiks noteikts arī Vislatvijas atsaucīgākais pastnieks vai pasta operators, tāpēc aicinām klientus ar anketu un vēstuļu starpniecību balsot tieši par savu vienas vai otras profesijas pārstāvi.

 

Pastnieki un pasta operatori ir tie Latvijas Pasta darbinieki, kuri dienu dienā sastopas un palīdz uzņēmuma klientiem, apkalpojot tos kādā no vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietām visā Latvijā vai piegādājot pasta sūtījumus uz jebkuru vietu visā valsts teritorijā gan adresāta dzīvesvietā, gan darba vietā. Novērtējot šo darbinieku – pastnieku un pasta operatoru – rūpes, atbildību un profesionalitāti, Latvijas Pasts sadarbībā ar laikrakstu Latvijas Avīze aicina iedzīvotājus ar anketas starpniecību pastāstīt par savu labāko pastnieku vai pasta operatoru, savukārt, rakstot sirsnīgas vēstules par vienas vai otras profesijas pārstāvi, nominēt darbinieku Vislatvijas atsaucīgākā pastnieka vai pasta operatora titulam.

 

Konkursa Mans pastnieks ietvaros tiks noskaidrots katra Latvijas reģiona – Rīgas, Kurzemes, Vidzemes, Zemgales un Latgales – labākais pastnieks vai pasta operators, kā arī viens pastnieks vai pasta operators, kas tiks atzīts kā atsaucīgākais darbinieks visas Latvijas mērogā. Kopā titulu Mans pastnieks iegūs pieci pastnieki vai pasta operatori, par kuriem būs saņemts lielākais aizpildīto anketu skaits, un viens pastnieks vai pasta operators, par kuru saņemta sirsnīgākā un iedvesmojošākā vēstule.

 

Iedzīvotāju vērtējumā labākie pastnieki vai pasta operatori saņems vērtīgas balvas 100 eiro vērtībā no Latvijas Pasta, savukārt Latvijas Avīze dāvanu karti preses abonēšanai 50 eiro vērtībā dāvinās pieciem izlozes kārtībā noteiktiem anketu iesūtītājiem un labākās vēstules autoram. Šiem konkursa dalībniekiem arī Latvijas Pasts pasniegs visu 2014.gadā izdoto pastmarku gada komplektu. Sirsnīgākās un interesantākās vēstules tiks publicētas laikrakstā Latvijas Avīze.

 

Konkursa Mans pastnieks anketas publicētas laikrakstā Latvijas Avīze un izdevumos Mājas Viesis un Praktiskais Latvietis – aizpildītas tās līdz šā gada 13.martam jāievieto jebkurā Latvijas Pasta vēstuļu kastītē vai jānodod pasta nodaļā; anketas nosūtīšana ir apmaksāta. Savukārt piedzīvojumu stāsti un kuriozi, kā arī pateicības un uzslavas vārdi par pastniekiem un pasta operatoriem līdz 13.martam jāadresē laikraksta Latvijas Avīze redakcijai – Dzirnavu ielā 21, Rīgā, LV-1010 (ar norādi konkursam Mans pastnieks).

 

Latvijas Pasts jau ceturto reizi aicina iedzīvotājus noteikt labāko pastnieku vai pasta operatoru, bet pirmo reizi tiks noteikts arī Vislatvijas atsaucīgākais pastnieks vai pasta operators.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: