Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas: par pirmajiem kūlas dedzinātājiem Ventspilī, par suņu ķērāju taktikas trūkumu tirgus laukumā un vietējiem jaunumiem sportā.

AKTUĀLI

Džeina atlabst pēc operācijas

No varmācības cietušajai kucītei, kam patversmē dots vārds Džeina, veiksmīgi veikta operācija.

 

Ventspilī pirmais kūlas ugunsgrēks

Svētdien Latvijā reģistrēti pirmie pieci kūlas ugunsgrēki, tai skaitā Ventspilī bijis otrais lielākais.

 

Atklāta teātra nama Jaunā zāle

Pagājušās nedēļas nogalē durvis vēra teātra nama Jūras vārti Jaunā zāle. Apmeklētāju viedokļi par to dalās, tomēr tie nonākuši pie secinājuma, ka pilsētā trūkst vēl kādas izklaides vietas.

Tie paši vēži, citā kulītē

Produktiem, kas agrāk tika dēvēti par krējuma un siera izstrādājumiem, ražotāji pamazām nomaina nosaukumu. Prakse rāda, ka jaunais «skābais krēms» nav mazāk maldinošs.

Baro gan suņus gan kaijas

Tirgū gūstītāji mēģina noķert klaiņojošu suni. Centieni suni iemidzināt beigušies neveiksmīgi, taču cilvēki ir sašutuši par to, ka nācies noskatīties šajā procesā.

 

Pensionāriem grūti saprast

Pensijas vecuma iedzīvotāji turpina sūdzēties par viņiem nesaprotamajiem izlīdzinātajiem maksājumiem, kurus viņi saņem no lielajiem komunālo pakalpojumu uzņēmumiem. Daudzi pensionāri neizmanto datoru, bet pa tālruni uzņēmumu nav iespējams sazvanīt.

SPORTS

Jūrmala nomocīta, rīt ciemosies VEF

Nedēļas nogalē uzvaru skaitu LBL papildinājuši BK Ventspils basketbolisti, bet jau rīt viņus gaida vēl viens nopietns pārbaudījums – ciemos brauc VEF. Tikai pēc tam varēs sākt domāt par Zvaigžņu spēli.

Puķīti apzog, Silovs aiz pjedestāla

Pasaules čempionātā ātrslidošanā pavisam nedaudz līdz goda pjedestālam masu startā pietrūka Haraldam Silovam, bet Pasaules kausa posmā šorttrekā Roberto Puķītim kopumā veiksmīgo startu sabojāja neizprotams tiesnešu lēmums.

VIEDOKLIS

Gundega Mertena

laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore

400 000? Lūdzu!

Valentīndiena pagājusi, tādēļ mans viedoklis nebūs par šo tēmu. Viedoklis būs par citu Valentīnu, kas vēl tikai būs.

Šogad 19. maijā Berlīnē notiks Artura Maskata operas Valentīna izrāde. Varētu rasties jautājums, kāda mums daļa, kādu kultūru bauda vācieši. Ir gan daļa, un kāda vēl – pus miljons liela.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: