2015. gada 10. februārī Ventspils Tehnikums sadarbībā ar Metālapstrādes un mašīnbūves nozares pārstāvjiem un Valsts izglītības un satura centru organizē profesionālās pilnveides semināru "Metālapstrādes un mašīnbūves nozares izaicinājumi profesionālajā izglītībā", Ventspils bibliotēkā, Akmeņu ielā 2, Ventspilī.

Semināra laikā plānots pārrunāt aktuālus jautājumus metālapstrādes un mašīnbūves nozarē, profesionālās izglītības piedāvājuma un nodarbinātības jautājumus, kā arī doties pieredzes apmaiņas vizītē uz SIA "Bucher Municipal", kas ir labās prakses piemērs darba vidē balstītas profesionālās izglītības ieviešanā un īstenošanā, kā arī sadarbībā ar Tehnikumu topošo nozares speciālistu sagatavošanā.

 

Profesionālās kompetences pilnveides seminārā piedalīsies Mašīnbūves un Metālapstrādes Rūpniecības asociācijas (MASOC), Ventspils brīvostas pārvaldes, Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) un VISC, Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) pārstāvji un profesionālās izglītības iestāžu metālapstrādes un mašīnbūves nozares profesiju pedagogi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: