Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Kartupeļiem zemas cenas

Kartupeļu audzētāji apgalvo, ka otrās maizes pietiks līdz pat jaunajai ražai. Pagrabi ir pilni, tāpēc arī kartupeļu cenas ir zemas.

Ventspilī pirmie bēgļi no Luganskas

Divus mēnešus mūsu pilsētā dzīvo ģimene no Ukrainas pilsētas Luganskas, kur pašlaik norit karš. Ventspilī Alla un Valērijs sastopas ar vietējo iedzīvotāju izpratni un līdzjūtību, cerot, ka viņiem izdosies uzsākt dzīvi no jauna tālumā no dzimtenes.

2.lpp. Viedoklis: «Vieta iedvesmai», laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Latvijas Lauksaimniecības universitātes topošie ainavu arhitekti izstrādājuši vairākus projektus, kā pārveidot Ventspils parkus. Un priecē ne tikai tas, cik krāsainas un interesantas ir šīs idejas, bet arī tas, ka mūsu pilsēta var tādām iedvesmot.»

3.lpp.

Topošo ainavistu idejas Ventspilij

Gājēju tilts pāri Lāčplēša ielai, amfiteātris Reņķa dārzā un āra trenažieri, kas ražo elektrību apgaismojumam – tās ir tikai dažas no Latvijas Lauksaimniecības universitātes ainavu arhitektu idejām Ventspilij.

Piensaimniekiem jāmaksā sods

Vismaz diviem mūsu puses piensaimniekiem būs jāmaksā soda naudu par piena kvotas pārpildi.

4.lpp.

Precizēts Žāžciema parka plānojums

Tas, kādas rotaļu iekārtas un infrastruktūras elementi atradīsies Žāžciemā plānotajā parkā, bija jau izlemts, taču tagad precizēti arī jautājumi par apzaļumošanu un apgaismojumu.

Kuģis Alyssa pamet Ventspils ostu

Pēc ilgstošas stāvēšanas mūsu ostā nepieciešamā remonta dēļ sauskravas kuģis Alyssa šonedēļ izgājis no Ventspils ostas. Kuģis devies uz Kopenhāgenu.

5.lpp. Teātra nama ''Jūras vārti'' SKATUVE

6.lpp. Intervija. Aplausi pēc nodarbībām iepriecina

Portāla ventasbalss.lv forumā pirms kāda laika izvērtās diezgan aktīva diskusija par to, kas vada grūtnieču nodarbības baseinā, vai trenerei ir atbilstoša izglītība. Lai viestu skaidrību un rastu atbildes uz jautājumiem, uz sarunu aicinājām Ventspils Ūdens piedzīvojumu parka treneri IEVU PETROVIČU.

7.lpp.

Patīk visu sakārtot

«Kad astoņu gadu vecumā no Jakutijas atbraucu uz Ugāli, mani pārsteidza tas, ka te varēja brīvi nopirkt krāsainos zīmuļus, turklāt kastītē bija nevis piecas septiņas, bet 24 krāsas!» atceras Antoņina Skrodere.

Brīvbrīdim. Par ekstrasensiem

Pagājušajā nedēļā manā organismā uzsākās nepareizas izjūtas. Brīžiem likās, ka zvana ausīs un burkšķ vēderā, reizēm otrādi – ka burkšķ ausīs un zvana vēderā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: