Jau otro gadu Latvijā notiks «Schneider Electric Elektriķu Čempionāts». Lielās atsaucība pērn lika šogad konkursu rīkot ar atlases kārtām reģionos, no kurām pirmā būs Kurzemes elektriķiem – Ventspils Tehnikumā, 29. janvārī.

Pagājušajā gadā Latvijā zināmu uzņēmumu komandas no Kurzemes reģiona brauca uz «Schneider Electric Elektriķu Čempionātu» Rīgā. Šogad profesionāļi varēs pierādīt savu meistarību, sacenšoties ar amata brāļiem energoefektīvas instalācijas izveidošanā, savā novadā.

Divas spēcīgākās komandas no atlases kārtām un pagājušā gada uzvarētāji – Priekules komanda - tiksies finālā Rīgā, lai noteiktu Latvijas labākos elektriķus un cīnītos par naudas balvām.

Šāds konkurss Latvijā ir unikāls. Tas ne tikai ceļ pašu elektroinstalatoru kvalifikāciju, bet arī ļauj apgūt jaunas iemaņas un izceļ elektriķu profesijas nozīmīgumu.

Konkursam «Schneider Electric Elektriķu Čempionāts» atvēlēti 10 sacensību stendi ar jau sagatavotiem materiāliem risinājumu realizēšanai. Elektriķiem būs uzdevums, izmantojot “Schneider Electric” produktu klāstu, izveidot nelielus energoefektīvus risinājumus, kuru pielietojums nodrošina enerģijas ietaupījumu.

Konkursā aicināti piedalīties nozares profesionāļi, viena līdz divu cilvēku komanda. Dalībnieki izlozēs vienu no 5 risinājumu variantiem, kuri iepriekš būs sagatavoti komplektā ar darba vietu.

„Schneider Electric” aicina vietējos uzņēmumus pieteikt dalībai savus elektriķus Kurzemes atlases kārtā, kura notiks Ventspils Tehnikumā, pa e-pastu: support@lv.schneider-electric.com.

Papildus informācija pa tālr. 67147228 un mājas lapā: www.schneider-electric.com/lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: