21. janvārī Ventspils Digitālā centra pārstāvji viesosies portāla draugiem.lv mītnē, lai iepazītos ar uzņēmuma pieredzi sniegto pakalpojumu kvalitātes pārvaldībā un lietotāju atbalsta nodrošināšanā.

Tāpat ar uzņēmuma pārstāvjiem tiks pārrunātas informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) darbinieku kvalitātes novērtēšanas problēmas un darbinieku motivācijas programma.

SIA “Draugiem” nav izvēlēts nejauši, šis uzņēmums 2013. gadā tika atzīts par vienu no desmit Latvijas iekārojamākajiem darba devējiem. Mīlētākie Latvijas darba devēji tika noskaidroti speciālistu darba portāla cvmarket.lv veiktajā aptaujā un tajā tika ņemts vērā uzņēmuma esošo un bijušo darbinieku viedoklis, kā arī darbinieku draugu un paziņu pozitīvais viedoklis.

Sadarbības ar ievērojamākajiem informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) uzņēmumiem Latvijā paplašināšana ir daļa no Ventspils pilsētas domes realizētās IKT nozares attīstības stratēģijas, kurā līdz 2020. gadam plānots Ventspilī izveidot starptautiski atpazīstamu IKT centru un radīt vairāk kā 900 jaunu darba vietu IKT nozarē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: