Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Beidzot pašai sava māja

Pensionāre Valda Kalniņa, par kuras dzīves apstākļiem Ventas Balss rakstīja 2013. gadā, beidzot tikusi pie ilgi gaidītā mājokļa.

Pagalmā slepus stāda kokus

Kāda sieviete piecstāvu dzīvojamo māju iekšpagalmā nakts aizsegā iestādījusi 13 kokus – priedes un egles.

 

2.lpp. Viedoklis: «Joks ar nāvi», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Otrdienas rītā Ģipkā kādam vietējam iedzīvotājam izdevās atrast pagājušajās nedēļas nogalē jūrā pie Kolkas pazudušo kaitbordistu, tomēr ņemšanās un pēršanās ap šo notikumu vēl nav rimušās. Izskatās, ka tik ātri arī nerims. Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis informējis, ka, tāpat kā citos gadījumos, tiks izvērtēta glābšanas darbu norise.»

3.lpp.

Ugunsdzēsējiem priekšnieks no Kuldīgas

Par Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Ventspils daļas komandieri šonedēļ sācis strādāt Aivars Raukaitis, kurš identisku amatu iepriekš ieņēma Kuldīgā.

Piedāvā atstāt veco koplīgumu

Pašreizējā ģeopolitiskā krīze, kas saistīta ar sankcijām pret Krieviju, ieviesusi izmaiņas arī ieilgušajā Ventspils tirdzniecības ostas arodbiedrību dialogā ar darba devēju. Šobrīd arodbiedrības cenšas saglabāt pašreizējās sociālās garantijas.

4.lpp.

Mūsējie tēmē uz Eiropu

Vairāki jaunie Ventspils talanti nolēmuši izmantot iespēju pierādīt savas vokālās prasmes un talantu, startējot pašmāju šova pirmajā atlases kārtā.

5.lpp. Teātra nama ''Jūras vārti'' SKATUVE

6.lpp. Izglītība. Pašvaldība piešķīrusi naudas balvas

Nolūkā veicināt pedagogu izaugsmi, kā arī novērtēt skolotāju darbu pilsētas dome parūpējusies par pedagogu materiālo stimulēšanu. Šoreiz vienreizēju materiālu atbalstu saņēmis 51 pilsētas skolu pedagogs un trīs skolu direktori.

Mūzikas vidusskola mainīs statusu

Saskaņā ar kultūrpolitikas pamatnostādnēm 2014.–2020. gadam Kultūras ministrija paredz līdz 2020. gadam Latvijā izveidot sešus profesionālās kultūrizglītības kompetences centrus, tostarp Ventspilī.

7.lpp.

Izmests nevajadzīgs un lieks

Rudais runcis atrasts ap Ziemassvētku laiku Staldzenē. Pie nodrošinātas dzīves pieradušais mājas kaķis, izmests savvaļā kā nevajadzīga un lieka manta, nebija spējīgs izdzīvot pats saviem spēkiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: