Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Nāk jaunais Kazas gads

Jaunā gada atnākšanu cilvēki allaž gaida, lejot laimes un cenšoties paredzēt nākamā gada notikumus. Mēs allaž ieskatāmies arī ķīniešu kalendārā, un tas vēstī, ka nākamais būs Kazas gads.

Mazbānītis nosvinējis svētkus

Kā skaista ziemas pasaka aizvadīti tradicionālie Mazbānīša svētki, ko šoreiz bagātināja ne vien cilvēku sarūpētie pārsteigumi, bet arī pati daba.

2.lpp. Viedoklis: «Nepaliec viens », laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ar ko veco gadu aizvadīsi, ar to kopā būs jāpavada viss nākamais gads. Tā dažkārt cilvēki saka. Dievs vien zina, vai tā ir taisnība. Un, ja arī ir, tad runa jau nav tikai par cilvēku vai cilvēkiem, ar kuriem kopā sagaidām Jauno gadu, bet arī par sajūtām, par vidi, labajiem darbiem, par domām, sapņiem un visu citu, ko sev apkārt esam radījuši.»

3.lpp.

Jaunā kārtība grauj motivāciju

Jaunajā gadā mainās iedzīvotāju ienākuma nodokļa iemaksas speciālā kārtība Rīgas un Ventspils komersantiem. Jaunā kārtība neveicina pašvaldību interesi piesaistīt investīcijas un veidot jaunas darba vietas, uzskata ventspilnieki.

Ziemassvētki aizvadīti samērā klusi

Ziemassvētku brīvdienas pavadītas salīdzinoši mierīgi. Vienīgi kāds jokdaris izbiedējis slimnīcas medicīnas personālu, ievietojot glābējsilītē rotaļu zaķi.

Negaiss piedzīvots, gaidāms atkusnis

Jau šodien Ventspilī gaidāms atkusnis, kas turpināsies līdz pat nedēļas beigām. Savukārt nokrišņi no sniega pāries slapjā sniegā un lietū.

4.lpp.

Stieņu supermeni Lietuvas pusfinālā

Ielu vingrotāji brāļi Kozlovi veiksmīgi beiguši dalību televīzijas šovā Lietuvas talanti, aizkļūstot līdz pusfinālam.

 

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Gada notikumi sportā. Olimpiskais gads ar zelta maliņu

2014. gads jau veic savu finiša spurtu, un pienācis īstais brīdis atskatīties uz tā ievērojamākajiem notikumiem sporta dzīvē. Ventspils sportistiem iemeslu gandarījumam un priekam netrūka, un tas nozīmē vien to, ka nākamais gads jāaizvada vismaz tikpat enerģiski, lai sportiskajai zolei nesekotu krišana.

7.lpp. Intervija. Darbs ar bērniem ceļ spārnos

ANCE TĪMANE varētu šķist kautrīga jauniete, tomēr viņas somiņā allaž slēpjas sarkans deguns, kuru uzliekot viņa pārvēršanas par dakteri, kas bērnus ārstē ar smiekliem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: