Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp. Stiprs tas, kurš zina

Mīļie Ventas Balss lasītāji!

Kā jau katru gadu, kad pamazām viss tiek ietērpts svētku rotās, mēs nākam pie jums ar atgādinājumu – abonējiet Ventas Balsi laicīgi! Varbūt varat radīt prieku ne tikai paši sev visam nākamajam gadam, pusgadam vai mēnesim, bet, abonējot Ventiņu, varat sagādāt dāvanu arī kādam sev tuvam cilvēkam.

2.lpp. Viedoklis: «Papīra burvība», laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Mūsdienu vēsture pazīst ļoti daudz gadījumu, kad ar pilnīgu pārliecību tiek paziņots, ka kāds jauns izgudrojums vai modes kliedziens pilnībā likvidēs kaut ko citu tajā brīdī populāru.»

3.lpp.

Cietušas agrāk renovētas mājas

Nesen piedzīvotā vētra bija labs pārbaudījums tam, kādā kvalitātē Ventspilī notiek daudzdzīvokļu māju renovācija. Visvairāk stiprā vējā cieta māja, kas renovēta aptuveni pirms 10 gadiem. Tā kā mājas nav apdrošinātas, remonta izdevumi jāsedz dzīvokļu īpašniekiem.

Centrs Ventiņmāja turpina attīstīties

«Veiksmīgs, ļoti veiksmīgs,» tā par aizvadīto gadu centra Ventiņmāja dzīvē saka vadītāja Anna Savčuka. Klienti piedāvātos pakalpojumus novērtē, un uzlabojas arī viņu veselība un sociālās prasmes.

4.lpp.

Noskaidroti skaistāk rotātie

Konkursa Ziemassvētki 2014 žūrija izvērtējusi pieteiktos objektus – veikalu un ēdināšanas iestāžu rotātos skatlogus un ēkas, privātmāju teritorijas, izglītības un ārstniecības iestāžu fasādes – un noteikusi šī konkursa uzvarētājus.

Reklāma

5.lpp. Svētkus gaidot

Gada sirsnīgākie svētki nav iedomājami bez tumšiem un kraukšķīgiem cepumiem, kurus ēdot, var sajust gan saldumu, gan nedaudz asumiņu. Mēs uzrunājām piparkūku meistarus – uzņēmuma Ventspils Kārumnieks saimniekus, kas labprāt atsaucās mūsu lūgumam dalīties savos virtuves noslēpumos.

6.lpp. Intervija. Eglītis: es esmu optimists

Airēšanas meistars, ziemas peldēšanas piekritējs, visu mūžu bijis sportā – tā īsumā var raksturot ĒRIKU EGLĪTI, kas ik dienu ar nerimstošu optimismu darbojas airēšanas bāzē Dampeļi un savas zināšanas nodod jaunajiem sportistiem.

7.lpp.

Iepazīstināja bērnus ar futbolu

Sporta namā Pārventa notika jau otrais futbola festivāls, kurā ar šo sporta spēli iepazīstināja Ventspils bērnudārzu un skolu pirmo klašu audzēkņus.

Topošais būvinženieris TV spēlē

1. ģimnāzijas audzēknis Leons Ālītis apliecinājis sevi kā vienu no gudrākajiem 8. klases skolēniem Latvijā. To, kā viņš cīnījās par šo godu, rītvakar varēsim vērot TV ekrānos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: