Tuvojoties gada nogalei, „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” atskatās uz aizvadītajā gadā paveikto un īpašā ceremonijā sumina gada ārstus un kolēģus dažādās nominācijās. Arī šis gads nav izņēmums, tāpēc 19. decembrī plkst. 11.00 Ventspils slimnīcā notiks gada ārstu un kolēģu apbalvošana.

Tradīcija gada nogalē sumināt darbiniekus, Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā tika ieviesta 2008. gadā. Tā galvenais mērķis ir īpaši pateikties tiem ārstiem un kolēģiem, kuru pašaizliedzīgā rīcība visa gada garumā ir pelnījusi īpašu atzinību.

Gada noslēguma apbalvošanas ceremonijā sumināti tiek ne tikai ārsti un medmāsas, bet arī mediķu atbalsta personāls. Šogad ieviesta arī jauna nominācija – „Gada kolēģis - asins donors”. Šajā nominācijā suminās divus iedzīvotājus, kuri asinis ziedojuši visvairāk reižu. SIA „Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” uzskata, ka asins donori, ziedojot asinis un palīdzot glābt dzīvības, ir uzskatāmi par līdzvērtīgiem kolēģiem.

Balvas tiks pasniegtas šādās nominācijās: Gada biomedicīnas laborants, Gada operācijas māsa, Gada medicīnas māsa Talsos, Gada medicīnas māsa veselības aprūpē mājās, Gada vecmāte, Gada radiologa asistents, Gada aptiekas darbinieks, Gada māsas palīgs, Gada māsas palīgs Talsos, Medicīnas personāla atbalsts, Gada saimnieciskais darbinieks, Gada administrācijas darbinieks, Gada administrācijas darbinieks Talsos, Gada darbinieks Talsos, Gada ārsta palīgs Talsos, Gada ārsts, Gada ārsts rezidents, Gada ārsts rezidents Talsos, Labākais ārsts pacientu vērtējumā, Gada nodaļa, Gada nodaļa Talsos un Gada kolēģis - asins donors.

Foto paraksts: 2013. gadā galveno titulu ieguva ķirurgs Jurijs Krupnovs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: