Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Žēlsirdības mājā iegūst ģimeni

Viņi jau sen par savām mājām sauc Tatjanas un Valerija Bražņiku viesmīlīgo Žēlsirdības māju. Un, lai gan daudziem no viņiem ir savi dzīvokļi un savas ģimenes, brīvajā laikā un arī svētkos viņi vienmēr pulcējas mājā Krasta ielā.

Apskādē policijas iecirkņa durvis

Kāds policijā nogādāts vīrietis bijis tik sadusmots, ka ar roku sadauzījis Ventspils iecirkņa durvis.

 

2.lpp. Viedoklis: «Vienā laivā», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ja man būtu jāizvēlas – pieņemt komandā uzticamu vai pieredzējušu cilvēku –, tad es izvēlētos pirmo. Pieredzi var apgūt, uzticamību iegūt nevar, tā vai nu ir, vai nav.»

3.lpp.

Baltā dūna pulcē arhitektus

Pasākumā Baltā dūna 2014 Ventspilī kā ierasts pulcējās arhitekti, mākslinieki, dizaineri un būvnieki no visas Latvijas, lai, aizejot vecajam gadam, izvērtētu pilsētā paveikto un pabūtu kopā gaišā svētku noskaņā.

Sultanovu atzīst par vainīgu

Sakāmvārdu Skopais maksā divreizvar attiecināt uz tirdzniecības centra Baku īpašnieku Rafiku Sultanovu, kura ģimenei piederošais suns sakoda sievieti.

Krievu rulete bļitkotāju stilā

Mēdz teikt, ka tad, kad parādās pirmie bļitkotāji, drīz būs arī ledus. Ventspilnieki šogad ir pārspējuši paši sevi – svētdien Ventas līkumā aiz Dampeļiem uz ledus pirmos lomus vilka vismaz trīs pārgalvnieki.

4.lpp.Intervija. Bundzinieks, kurš pārsteidza tūkstošus

KRISTERA HARTMAŅA vārds vasarā pāršalca visu Latviju, kad, internetā ievietojot video, kurā Abavas senlejā pie Sabiles ieskaņojis bungu kaverversiju austrāliešu mūziķes Sia dziesmai Chandelier, iemantoja lielu atpazīstamību. Šobrīd puisis mācās Ventspils Mūzikas vidusskolā. Viņš atklāj, ka joprojām mulst no negaidītās slavas.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Četmens pazūd un atrodas

Pēdējās dienās sacelts pamatīgs troksnis ap BK Ventspils leģionāru Mairu Četmenu, kas piepeši esot nolēmis pielikt punktu savai karjerai un it kā pat pametis Latviju. Tomēr vakar basketbolists piedalījās komandas treniņā, bet šodien kopā ar to devies uz Eirokausa spēli Grieķijā.

Futbolistiem četras gada balvas

Latvijas Futbola federācija sadalījusi balvas par sasniegumiem pagājušajā sezonā. Četras no tām atceļojušas pie FK Ventspils, bet par valsts labāko spēlētāju atzīts pieredzējušais vārtsargs Aleksandrs Koliņko.

7.lpp. Reportāža. Pilī iesmaržojas Ziemassvētki

Tā ir daudzu ventspilnieku ģimeņu iemīļota tradīcija – kopā ar bērniem decembra pirmajā sestdienā doties uz Nikolaja dienas pasākumu Livonijas ordeņa pilī, lai pils rūķu vadībā pagatavotu eglītes rotājumus, izceptu smaržīgas piparkūkas, pašu rokām radītu skaistas dāvaniņas un izbaudītu pirmssvētku rosību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: