Latvijas Tūrisma foruma ietvaros Ventspils Piedzīvojumu parks saņēma konkursa „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2014” balvu. Piedzīvojumu parka jaunā atrakciju zona tika atzīta par vienu no trim veiksmīgākajiem jaunajiem tūrisma produktiem 2014. gadā.

Komisijas locekle, TAVA tūrisma produktu attīstības vecākā speciāliste Inese Šīrava atzīst, ka Ventspils Piedzīvojumu parks ir labs paraugs tam, kā, neatlaidīgi gadu no gada papildinot pakalpojumu klāstu, var izveidot visai ģimenei piemērotu aktīvās atpūtas vietu.

Konkursa pirmajā kārta komisija klātienē novērtēja konkursam pieteiktos tūrisma produktus. Desmit konkursa dalībnieki, tostarp Piedzīvojumu parks, tika izvirzīti nākamajai konkursa kārtai - apmeklētāju balsojumam internetā. Rezultātā par labākajiem jauniem tūrisma produktiem 2014. gadā tika atzīti: Ventspils Piedzīvojumu parka jaunā atrakciju zona, Gulbenes pilsētas ekskursija „Atklāj un iepazīsti Gulbeni!” un akciju „Garšas tūre Jelgavā”.

Piedzīvojumu parkā būtisks attīstības pavērsiens tika realizēts 2013. gadā, kad 18. maijā, uzsākot tūrisma sezonu, tika atklāta jaunā Piedzīvojumu parka atrakciju zona. Jaunajā atrakciju zonā vienviet pieejamas - Bērnu autoskola, mākslīgā ledus slidotava, tramplīnlaiva, bampermašīnas, bamperlaivas un izgaismota lamināra strūklaka.

Līdz ar atrakciju zonas atvēršanu apmeklētāju skaits Piedzīvojumu parkā četrkāršojās, pieaugot līdz 360 tūkstošiem, kas liecina par veiksmīgi izvēlētu piedāvājumu klāstu, pieejamām cenām un augstu konkurētspēju ar citiem izklaides piedāvājumiem Latvijā.  Ventspils Piedzīvojumu parka atrakciju zona ir unikāla ar to, ka vienuviet tiek piedāvāts tik plašs un unikāls atrakciju klāsts plašai mērķauditorijai.

Ventspils Piedzīvojumu parks ir ieguvis arī Latvijas tirgotāju asociācijas balvu "Latvijas Labākais tirgotājs 2013" atpūtas un sporta objektu kategorijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: