Seminārs „Ir sarunas. Ir rezultāts! ” notiks 28.oktobrī plkst.10.30 Ventspils Augstskolā, Inženieru ielā 101.

 Semināra ietvaros, ko organizē Latvijas Darba devēju konfederācija (turpmāk – LDDK), tiks risināti jautājumi par darba kvalitātes uzlabošanu uzņēmumos, praktizētas metodes, kā veicināt darba devēju un darba ņēmēju savstarpējo dialogu strīdu gadījumā, kā arī sniegta informācija par iespējām uzņēmumiem veidot sadarbību ar pašvaldībām un valsts institūcijām.

Seminārā par dialoga iespējām uzņēmuma un reģiona attīstības veicināšanā aicināti piedalīties uzņēmumi un pašvaldību pārstāvji Semināra ietvaros īpaša uzmanība tiks pievērsta lietišķu sarunu veidošanai

Tiks sniegti praktiski padomi, kā organizēti pārstāvēt darba devēju intereses reģionā, kā slēgt sadarbības līgumus, kā arī tiks izspēlētas lietišķas simulāciju spēles – praktiska dialoga pārrunu vešana.

Semināru vadīs Elīna Seleviča - pasniedzēja ar  praktisku pieredzi personāla vadības jomā. Pasniedzējai ir ievērojama pieredze personāla vadības procesu organizēšanā un uzlabošanā dažādu nozaru uzņēmumos. Viņa sniedz konsultācijas personāla atlases, novērtēšanas, attīstības plānošanas, personāla politikas izstrādes, motivācijas sistēmas izveides, darba likumdošanas u.c. jautājumos.

Pieteikties semināram - pie semināra organizatora SIA “KOMIN“ projekta vadītājas Ineses Mičules  (inese.micule@komin.lv ; 29211156) vai LDDK reģionālajā centrā pie Sanitas Lindes – Liepājā, Lielā ielā 11-3b, tālr. 63407440, sanita@lddk.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: