Rassell un Edvards Grieze kopā ierakstījuši jaunu dziesmu "Fire Inside", informēja Neatkarīgās mūzikas producentu grupas pārstāvis Mārtiņš Marts Matisons.

Dziesmai izveidota arī videoversija. "Fire inside" veidota "deep house" un "UK garage stilā" ar nedaudz saklausāmām 90. gadu deju mūzikas iezīmēm, pastāstīja Matisons, norādot, ka abi mūziķi strādā arī pie citām jaunām kompozīcijām.

Dziesmas mūzikas autors ir Ruslans Kuksinovičs. Tekstu sacerējuši Kuksinovičs un Grieze. Dziesmu producējis, ierakstījis un miksējis Rassell, kurš ir arī dziesmas videoversijas un singla vizuālā noformējuma autors.

Rassell jeb Ruslans Kuksinovičs ar dziedātāju Griezi sadarbojies singla "Esi kustībā" veidošanā. Tajā piedalās arī dziedātāja Sabīne Berezina.

Grieze mācās Ventspils Mūzikas vidusskolā, džeza un estrādes mūzikas nodaļā, 4. kursā. Ar mūziku nodarbojas jau no agras bērnības. Paralēli dziedāšanai viņš spēlē klavieres. Grieze piedalījies konkursos un - ar savu džeza kvartetu - festivālos Latvijā, Vācijā, Krievijā un Somijā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: