Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Restaurē senās Popes muižas ārdurvis

Lai Popes muižas klasicisma stila ārdurvis atgūtu sākotnējo izskatu un vienlaikus arī funkcionalitāti, Ugāles ērģeļu būves darbnīcas meistari uzsākuši to restaurāciju.

top! atbalsta vietējos zemniekus

Lai vietējo zemnieku produkcija biežāk un lielākos apjomos nokļūtu veikalu plauktos, tirdzniecības tīkls top! kopā ar Zemkopības ministriju un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centru apmācīs lauksaimniekus, kā labāk pārdot veikaliem savu preci.

2.lpp. Viedoklis: «Tiesiskums un godīgums», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«No Vienotības ievēlētais Jānis Junkurs gandrīz mēnesi slimoja, bet tagad nācis klajā ar paziņojumu, ka ir atteicies no darba 12. Saeimā, jo esot saņēmis darba piedāvājumu ārzemēs. Tādējādi Junkurs ir atvēlējis vietu Saeimā vēlēšanās aiz strīpas palikušajai Vienotības līderei Solvitai Āboltiņai. Žēl, ka par tādu spēles iznākumu vēlētāji nevarēja likt likmes.»

3.lpp.

Kāpēc kāds ir jāpieradina?

Krievlaukos kādās mājās slikti izturas pret diviem suņiem – tos nepietiekami baro, piedevām viens no suņiem visu vasaru piesiets pie koka pavisam īsā pavadiņā, bet otrs netiek izvests ārā no nelielā voljēra.

Prokurors vērtē, vai pietiek pierādījumu

Noslēgumam tuvojas izmeklēšana NATO jūrnieka piekaušanas lietā. Aizdomās turamo statusā joprojām ir četri jaunieši.

4.lpp. Ventspils siltums informē

5.lpp. Medības. Mednieku stāstiņi

Tāpat kā cilvēki, kas nav saistīti ar medībām, tās uztver dažādi, arī paši mednieki mežā dodas katrs ar citām izjūtām un pārnāk no tām ar saviem mednieku stāstiem. Lūk, daži no tiem.

6.lpp. Sports. Pie mums brauc paziņas no Izmiras

Šodien trešo maču ULEB Eiropas kausā aizvadīs BK Ventspils basketbolisti, kas savā laukumā uzņems Turcijas Karsiyaka – komandu, ar kuru pirms diviem gadiem mērojās spēkiem FIBA Izaicinājuma kausā.

Startējusi telpu futbola virslīga

Arī šosezon Ventspils ir pārstāvēta Latvijas čempionāta telpu futbolā virslīgā, tiesa, komanda vēl tikai veidojas, tāpēc par tās patieso varēšanu varēs spriest nedaudz vēlāk.

Reklāma

7.lpp. Intervija. Viens klikšķis mainīja nākotni

Ventspils Augstskolas studente JEKATERINA TROŠKOVA nesen ieguva 3.vietu valsts mēroga bakalauru un maģistra darbu konkursā. Interesanti, ka viņa par savu aizraušanos sauc un nākotnes profesiju saista ar datorzinātni.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: