Pirms Latvijas Basketbola līgas spēles starp BK „Ventspils” un BK „Jēkabpils” notika Olimpiskā centra „Ventspils” atjaunotās basketbola halles atklāšana.

Apskati foto!

 

Atklāšanā piedalījās Ventspils pilsētas pašvaldības vadība, Latvijas Basketbola Savienības, Latvijas Olimpiskās komitejas un Olimpiskā centra „Ventspils” pārstāvji.

 

Pirms spēlēs sākuma Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs par panākumiem starptautiskās sacensībās sveica svarcēlāju Rebeku Kohu un basketbolistu Robertu Blumbergu, kā arī sportistu trenerus Eduardu Andruškeviču un Juri Petrovu.

 

Šajā vasarā basketbola hallē notika apjomīgi remontdarbi – veikta grīdas seguma nomaiņa, atjaunotas basketbola zāles skatītāju tribīnes, kurām nomainīta tribīņu ritošā daļa, sēdekļi, kā arī eju segums. Ir uzlabots arī tribīņu vizuālais izskats. Veco tablo vietā uzstādīti 6 x 4 metrus lieli videoekrāni, kas atspoguļos rezultātu, kā arī katra spēlētāja vārdu, viņam piešķirtās piezīmes, iemesto punktu skaitu. Turklāt šos ekrānus varēs izmantot arī citos pasākumos, jo olimpiskajā centrā "Ventspils" notiek ne tikai sacensības, bet arī dažādi kultūras pasākumi. Sporta spēļu tablo ir izgatavoti Francijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: