Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pagalmā augs kļavas un ceriņi

Daudzdzīvokļu mājas Peldu ielā 5 iedzīvotāji ir rādījuši piemēru tam, kā var izdevīgi izmantot pilsētas pašvaldības līdzfinansējumu māju teritoriju labiekārtošanai.

Kļūdas gadās visos laikos

Ventas Balss ir laikraksts, kas iznāk jau vairāk nekā 90 gadu. Šajā laikā ir mainījušies redakcijas darbinieki, un katram no viņiem ir savs stāsts par pieredzēto. Tāds ir arī korektoram Ilgvaram Draviņam.

2.lpp. Viedoklis: «Par to, kas nav», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Pagājušajā nedēļā redakcijā ienākusī sieviete man jautāja: Kā jūs domājat, vai Latvijā demokrātija ir? Uz ko es viņai atbildēju: Mēs esam ceļā. Ne māja, ne pilsēta, pat ne dzīvoklis nekad nav līdz galam iekārtots tā, lai saimnieki būtu apmierināti un varētu teikt, ka tas ir pilnībā gatavs vai pabeigts. Dzīve ir process. Tādēļ arī tādas absolūti pilnbrieda demokrātijas nepastāv. »

3.lpp. Pilsētā un novadā balsojums atšķiras

Lai arī novadā un pilsētā pausts stabils atbalsts ZZS, balsojums dažādos iecirkņos atšķiras. Novadā visos pārliecinoša uzvara zaļzemniekiem. Ventspilī otrajā vietā – Saskaņa, novadā – nacionāļi.

Salidos šaursliežu dzelzceļa entuziasti

Aptuveni 100 šaursliežu dzelzceļa entuziastu un muzejnieku no dažādām Eiropas valstīm šonedēļ ieradīsies Ventspilī, lai piedalītos starptautiskā salidojumā.

4.lpp.

Nojauc vienu no vecpilsētas ēkām

Iepriekš ilgu laiku ar zaļu aizsargtīklu apvilktā mūra ēka Ūdens ielā 6 patlaban tiek pārvērsta drupu kaudzē. Īpašnieks nolēmis to nojaukt.

Cilvēku savienības un brīvības simbols

Ja precībās kā simbolu palaiž brīvībā dekoratīvos baložus, pirms tam noteikti jānoskaidro, kas ar putniem notiks vēlāk, uzskata ventspilnieks Bruno Jurševics, kurš nupat aizvadījis svarīgo dzīves notikumu.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Pirms izšķirošā cēliena saglabā pirmo vietu

Latvijas futbola Virslīgas čempionātā atlikušas četras kārtas. Pirms tām līderpozīcijas saglabājuši FK Ventspils futbolisti, kārtējā mašā viesos pieveicot komandu Spartaks.

LBL startē ar mācību stundu

Jauno Latvijas Basketbola līgas sezonu ar uzvaru sākuši BK Ventspils basketbolisti, tiesa, panākums Jelgavā nācis ļoti smagā cīņā un ar vielu pārdomām.

Kikbokseriem godalgas Garkalnē

Sporta kluba Favorīts pārstāvji piedalījās Garkalnes atklātajās sacensībās boksā un kikboksā un abās disciplīnās tika pie uzvarām un godalgām, kā arī labi iesildījās sezonai, kas solās būt sacensībām bagāta.

7.lpp. Ventspilnieki pirmajā republikā. 1931. gads. Ziema un pavasaris.

Pēc asās runas sestdienas domes sēdē policijas ierēdņi aizturēja arodnieku frakcijas domnieku K. Rendnieku. Cik zināms, viņš aizturēts par pretvalstisku darbību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: