„Rio Rio!” ir jautrs uz muzikāls detektīvstāsts par diviem zilajiem papagaiļiem Blū un Pērlīti, uz kuru piektdien, 17. oktobrī, plkst. 18:00 Ventspils Kultūras centrā aicina „Valmieras kinostudija”.

Abus papagaiļus malumednieki atraduši katru savā pasaules malā un saveduši kopā džungļos pie Rio. Šie retie putni ir pēdējie savas sugas pārstāvji. Tieši tāpēc malumednieki ir ieinteresēti sugas turpinājumā, lai pēc tam dārgi pārdotu viņu pēcnācējus. Blū un Pērlīte sākotnēji viens otru pat nepieņem, līdz starp viņiem rodas simpātijas un abi nolemj bēgt no malumednieku ieslodzījuma. Bēgšanas piedzīvojumos brīvības meklētāji iepazīst izpalīdzīgo buldogu Luisu, lielo tukanu Rafu un citus eksotiskos dzīvniekus. Viss jau būtu labi, ja nebūtu marmosets (mērkaķītis) Mauro, kurš traucē papagaiļiem īstenot bēgšanas plānu. Beigu beigās, pateicoties draugu palīdzībai, Pērlīte un Blū izcīna ilgi gaidīto brīvību.

Izrādes mūzikas autors ir Emīls Zilberts, režisors un dziesmu tekstu autors - Imants Strads, izrādes tēlos iejutīsies Valmieras teātra aktieri un viesmākslinieki no Rīgas.

Izrādes garums - 1 h 5 min (bez starpbrīža). Izrāde paredzētabērniem vecumā no 4 līdz 12 gadiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: