2. oktobrī Ventspilī viesosies Baltijas valstu tūrisma nozares speciālistu darbsemināra „Baltic Connecting” dalībnieku grupa, kas apskatīs Ventspils tūrisma objektus un tiksies ar Ventspils tūrisma speciālistiem.

Baltijas valstu kopīgu darba semināru „Baltic Connecting” Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) sadarbībā ar Lietuvas un Igaunijas valsts tūrisma organizācijām rīko ik gadu. Darba seminārs tiek organizēts, lai veicinātu Latvijas tūrisma nozares attīstību, veicinot tūrisma pakalpojumu sniedzēju iepazīšanos ar Latvijas tūrisma piedāvājumu un nodrošinot savstarpējās darījumu tikšanās starp pircējiem un pārdevējiem.

 

2014. gadā darba seminārs „Baltic Connecting” norisināsies 30. septembrī Rīgā, Latvijā. Iepazīšanās braucieni 1. un. 2. oktobrī.

 

“Baltic Connecting” mērķis ir informēt ārvalstu tūrisma industrijas profesionāļus par tūrisma iespējām Latvijā un Baltijā, iepazīstināt tos klātienē ar mūsu piedāvājumu, kā arī radīt iespēju ārvalstu tūrisma profesionāļiem tikties ar potenciālajiem Baltijas un citu valstu sadarbības partneriem, nodibināt kontaktus un pārdot savus pakalpojumus. Galvenais pasākuma uzdevums ir veicināt Latvijas atpazīstamību gan kā savienojošo posmu, gan kā galamērķi.

 

„Baltic Connecting” ir pasākums, kura organizācijā iesaistās ne tikai Tūrisma attīstības valsts aģentūra, bet arī Lietuvas un Igaunijas nacionālās tūrisma organizācijas. „Baltic Connecting” ietvaros tiek izstrādātas iepazīšanās tūres, kuras plāno un sastāda TAVA kopā ar reģionālajām tūrisma asociācijām, birojiem un tūrisma informācijas centriem.

 

Darba semināra dalībnieki ir pircēji un pārdevēji – gan no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, gan arī no Vācijas, Norvēģijas, Dānijas, Zviedrijas, Somijas, Krievijas un NVS valstīm, Itālijas, Francijas, Spānijas, Austrijas, Beļģijas un citām valstīm.

 

Darba seminārs tūrisma nozares profesionāļiem „Baltic Connecting” tiek organizēts ik gadu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: