Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Galvenajā lomā – sulīgie āboli

Nu jau ceturto gadu Latvijas veselīgie, apaļie un sulīgie augļi tiek godā celti arī mūziķa Igo un viņa komandas organizētajā Ābolu ballē, kas allaž notiek Jūrkalnes Ugunspļavā.

Mūsējie pievilkās 3000 reizes

Trešajā Latvijas Spēka dienā aktīvi bijuši arī mūspuses atlēti, bet Ventspils pilsēta pievilkšanās reižu ziņā pat ieņēma otro vietu, atpaliekot vien no galvaspilsētas.

2.lpp. Viedoklis: «Par veciem gurķiem», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Nākammēnes gaidāmajās vēlēšanās startēs vesela partija ar caurkritušiem politiķiem. Partijas Vienoti Latvijai – tā sauc veco politiķu partiju – rindās būs vairākkārtējais premjers Ivars Godmanis, kaimiņpilsētas Kuldīgas izbijušais mērs un arī ministrs Edgars Zalāns, ostu lietu zinātājs Kārlis Leiškalns, skandalozais Pirmās partijas līderis Ainārs Šlesers, ekspremjers Aigars Kalvītis un citi.»

3.lpp.

Pie baseina ēkas atrod mirušu vīrieti

12. septembra naktī Sarkanmuižas dambī, netālu no peldbaseina ēkas, atrasts miris kāds 54 gadus vecs vīrietis. Šobrīd policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Municipāļi aiztur laupītājus

Aizvadītajā svētdienā Ventspils pašvaldības policija dažu stundu laikā notvērusi kopumā piecas par laupīšanu aizdomās turamās personas.

Smagi cieš sadursmē ar briedi

Sadursme ar briedi traģiski beigusies kādai ģimenei. Māte kritiskā stāvoklī atrodas reanimācijā, bet četrus gadus vecā meita ar smagām traumām nogādāta Rīgā.

Turpinās saņemt pabalstus

Ventspils dome pieņēmusi lēmumu paaugstināt ienākumu līmeņus maznodrošinātā statusa piešķiršanai un pašvaldības sociālo pabalstu saņemšanai pensionāriem un personām ar invaliditāti.

4.lpp.

Pieaug jauno mūziķu skaits

Mūzikas skolā šajā mācību gadā ir patīkams pārsteigums – sasniegts audzēkņu skaita rekords.

Aizvadītas ceturtās Lībiešu dienas

Nedēļas nogale izskanējusi līvu zīmē, kad godināta šīs tautas kultūra un tradīcijas.

Veselība prasa līdzatbildību

Redakcijā ieradās kāda ventspilniece, lai sūdzētos par uzņemšanas nodaļas ārstu. Tomēr kopumā viss notikušais nav vienkārši vērtējams.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. BMX braucējiem iespaidīgs finišs

Latvijas čempionāta pēdējā posmā savā trasē veiksmīgu sniegumu demonstrēja sporta skolas Spars BMX braucēji, tiekot augstās vietās ne tikai šajos mačos, bet arī sezonas kopvērtējumā.

Futbolisti neuzvar, bet pietuvojas

Solīti tuvāk Virslīgas līderim Skonto tikuši FK Ventspils futbolisti, kas gan savā laukumā pamanījās neizmantot lielu skaitu momentu un cīnījās neizšķirti 0:0 ar Rīgas Daugavu. Talkā nāca liepājnieki, izcīnot uzvaru Rīgā.

7.lpp. Reportāža. Galvenajā lomā – sulīgie āboli

Nu jau ceturto gadu Latvijas veselīgie, apaļie un sulīgie augļi tiek godā celti arī mūziķa Igo un viņa komandas organizētajā Ābolu ballē, kas allaž notiek Jūrkalnes Ugunspļavā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: