8. septembrī pie lielveikala “Tobago”, kā arī veikala telpās aculiecinieki redzējuši vīrieti, kurš, piedraudot ar nazi cilvēkiem, pieprasījis, lai tie viņam atdod naudu.

Lai noskaidrotu kaut ko vairāk par šo negadījumu, Ventas Balss sazinājās ar veikala Tobago vadību, kura nekādu informāciju nesniedza, arī apsardzes darbiniekiem tika piekodināts, lai par šo gadījumu presei neko nestāsta. Sazinoties ar veikala Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vecāko speciālisti Rīgā Daci Valneri, tika noskaidrots, ka ap plkst. 20.00 vakarā pie veikala apsardzes piegājusi sieviete un ziņojusi, ka auto stāvvietā pie veikala viņai nozagts maks. Nekavējoties izsaukta arī policija.

 

Pašvaldības policijā iesniegums no cietušās personas puses nav saņemts. “Ja cilvēks ar iesniegumu nav vērsies pie mums, tad nav iespējams sākt lietas izskatīšanu,” stāsta Ventspils pilsētas pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Arājs. Policijai ir svarīgi noskaidrot šīs personas, tāpēc gan iesniegums, gan aculiecinieku ziņojumi ir vērtīgs materiāls, ar ko sākt lietas izskatīšanu. Neinformējot par šādiem gadījumiem, cilvēks pakļauj riskam citus, un laupītājs var turpināt savas noziedzīgās gaitas. Arājs atgādina, ka visa informācija, kas tiek sniegta policijai, paliek anonīma.

 

Valsts policijas pārstāve sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga ziņo, ka 8. septembrī notikušas divas zādzības – plkst. 12.45 Inženieru ielā kādai sievietei nepazīstams vīrietis nozaga rokas somiņu, bet ap plkst. 20.50 Lielajā prospektā kādā pagalmā sievietei nepazīstams vīrietis no rokas izrāva mobilo tālruni un aizskrēja. Informācija par gadījumu pie lielveikala Tobago arī valsts policijai nav. Arī Ventspils iecirkņa priekšniece Iveta Būdeniece atklāj, ka šāds gadījums policijā nav reģistrēts.

 

Ventas Balsij ir neoficiāla informācija, ka aizdomīgais vīrietis ar nazi, kurš arī varētu būt iespējamais zaglis, ir fiksēts lielveikala videonovērošanas kamerās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: