Ventspils pašvaldībā tiek izvērtēta iecere tuvākajos gados Ventspils pilsētā izveidot vēl vienu ziedu skulptūru jeb topiāriju.

Ventspilnieki aicināti paust savu viedokli par šo ieceri, vienlaicīgi izsakot priekšlikumus par vietām, kurās šādu skulptūru vēlētos redzēt, kā arī to, kāda varētu būt šāda vides objekta tēma vai atveidojamā forma.

 

Pilsētā šobrīd ir izveidots Ziedu pulkstenis, ziedu skulptūras Bobslejisti, Puķu gotiņa, Pīlītes, Zaķu ģimene, Mārītes, u.c.

 

Priekšlikumus jāiesniedz līdz šī gada 30. septembrim. Priekšlikumos var iekļaut aprakstus vai zīmējumus un skices, aizpildot pielikumā pievienoto pieteikuma formu. Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļa saņemtos priekšlikumus apkopos un izvirzīs tālākai priekšlikumu apspriedei.

 

Rakstiskus priekšlikumus un ieteikumus par pilsētvides objekta - ziedu skulptūras (topiārija) izveidošanu Ventspils pilsētā līdz 30. septembrim varat iesniegt Ventspils pilsētas domes Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļā (Jūras ielā 36, Ventspils, 1.kabinets), domes Vispārējā nodaļā (Jūras iela 36, Ventspils, 40. kabinets) vai nosūtot pa pastu (Ventspils pilsētas dome, Jūras iela 36, Ventspils, LV-3601), vai elektroniski aizpildot anketu portālā www.ventspils.lv, vai nosūtot uz e-pastu: apn@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: