Ventasbalss.lv debitējis Latvijas Reģionu Televīzijā ar nedēļas notikumu apskatu - TOP5. Turpmāk katru piektdienu pēc translācijas televīzijā, tas būs skatāms arī portālā.

Kā katrā Latvijas pilsētā un pagastā, aizvadītās nedēļas viens no nozīmīgākajiem notikumiem bija 1. septembris un jaunais mācību gada sākums. Arī Ventspils notikumu TOP5 skolēniem, pirmklasniekiem un izglītības pārstāvjiem tajā atvēlēta vieta.

Vienmēr centīsimies iekļaut apskatā kaut ko no Ventspilī un novadā vienmēr aktīvās sporta dzīves. Šajā apskatā – amatieru autokross, kura sezona tika aizsākta «Krauķu» trasē Ugālē.

Tāpat informējam par šī gada jaunumiem izglītības jomā – viens no tiem - šaha pulciņš Ventspilī. Pēc daudzu gadu pārtraukuma jaunajiem ventspilniekiem, tiek dota iespēja apgūt šaha spēli.

Vēstījuma kapsulas iemūrēšana topošajā elektronikas centrā – Ventspils brīvostas industriālajā zonā šoreiz starp biznesa aktualitātēm.

Tāpat katrā reizē mēģināsim apskatīties uz nacionāla mēroga aktualitātēm ar vietējo acīm. Šoreiz – cik reāli atbalstīt vietējos ražotājus pašvaldību iepirkumos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: