Ar šodienu Latvijas Reģionu televīzijā Re:TV katru piektdienuplkst. 18 būs skatāms Ventas Balss veidotais raidījums Ventspils notikumu TOP 5.

Jaunais raidījums tiks veidots kā Ventspils pilsētas un novada svarīgāko notikumu apskats attiecīgajā nedēļā.

 

SIA Ventas Balss valdes locekle Ilze Meiere skaidro, ka raidījuma veidošana ir loģisks uzņēmuma attīstības solis. Viņa atgādina, ka Ventas Balsij ir arī ziņu portāli ventasbalss.lv un ventasbalss.ru, un mūsdienās ziņu portāli iet ciešā sasaistē ar videomateriālu veidošanu, kas piesaista lielāku portālu apmeklētāju uzmanību. «Mēs uz to esam gājuši pakāpeniski. Jau no gada sākuma portālā mērķtiecīgi veidojām tādu komandu, kas būtu spējīga kvalitatīvi ražot videomateriālus,» saka Meiere, piebilstot, ka pašu veidotu videosižetu skaits portālā arvien pieaug.

 

Nu ir pienācis laiks startēt arī nacionālā līmenī, vienojoties ar kanālu Re:TV par 15 minūšu garu raidlaiku piektdienās plkst. 18. Kanāls Re:TV ir redzams bezmaksas virszemes apraidē visā Latvijā. Tiešraidi var skatīties arī internetā retv.lv. Savās pamatpaketēs šo kanālu iekļauj arī interneta un kabeļtelevīzijas piedāvātāji.

 

Raidījuma Ventspils notikumu TOP 5 un portāla ventasbalss.lv redaktore Dace Vašuka atklāj, ka raidījumā tiks atspoguļots svarīgākais dažādās jomās: kaut kas būs no  uzņēmējdarbības, kaut kas – kultūras, sporta, izglītības, izklaides un citām jomām. Būšot arī cilvēku stāsti. «Tāpat mēģināsim no mūsu skatu punkta paskatīties uz nacionālas nozīmes notikumiem. Kā tas, ko runā valdībā, Saeimā, atspoguļojas reģionā un izskatās no vietējo skatu punkta,» klāsta Vašuka. Dažādas jomas tiks aptvertas arī šī vakara raidījumā. Piemēram, būs sižets, kā Ventspilī sagaidīts 1. septembris, bet Ugālē atklāta amatieru autosporta sezona. Katru raidījumu tā veidotāji centīsies pabeigt ar odziņu. Šī raidījuma odziņa būs Ventspils mēra Aivara Lemberga apliešanās ar ledusaukstu ūdeni.

 

«Līdz televīzijai Ventas Balsij vēl ir ko augt, un šis ir tikai pirmais – ļoti apzinātais un mērķtiecīgais – solis televīzijas virzienā,» uzsver Meiere. Viņa akcentē, ka tas ir visu Ventas Balss darbinieku kopīgs nopelns, kas savu pieredzi slīpējuši, strādājot laikrakstā, radio un ziņu portālos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: