Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Laba vieta dzīvošanai

Izstaigājot Brīvības ielu, tā atklājas pavisam citā rakursā – tinusies plašos zālienos, paslēpusies aiz augstiem žogiem, apmaldījusies aizaugušos un romantiskos dārzos, iela aicina kopā ar Ventas Balsi atklāt tās noslēpumu.

Ventspilī atkal būs šaha treniņi

Pēc apmēram desmit gadu pārtraukuma rudenī Ventspilī atsāksies šaha treniņi bērniem, kas ļauj cerēt, ka šī prāta spēle mūsu pilsētā nepazudīs.

2. lpp. Viedoklis: «Visas ielas manas», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

3.lpp.

Vislabāk sanāk, kad jūtos normāli

Kurzemes prozas lasījumu uzvarētājs 2012. gadā bija ventspilnieks Nauris Lukševics. Jau tolaik jaunajam autoram solīja panākumus.

Zemkopji nepievīla Bio-Ventu

Pateicoties uzticīgai sadarbībai ar Latvijas zemkopjiem, pat šajā neražas gadā Ventspils biodegvielas ražotne Bio-Venta nav palikusi bez izejvielas.

4.lpp. Novadā

Vedīs bērnus uz skolu

Novada pašvaldība no jaunā mācību gada nodrošinās skolēnu pārvadājumus gandrīz visos maršrutos, izņemot divus, kuros nepieciešams lielākas ietilpības autobuss.

Mājas mūža nogalē

Usmā atrodas vienīgais sociālo pakalpojumu centrs Ventspils novadā. Tas ir klientu pieprasīts – šobrīd aizpildītas visas gultas vietas.

6.lpp. Kultūra

Meklēt īsto grāmatu ir bauda

Pārventas bibliotēkas piecgades jubilejas noskaņās uzrunājām vienu no aktīvākajām lasītājām un pasākumu apmeklētājām, lai uzklausītu, ko mikrorajona kultūras centrs nozīmē viņai.

5.lpp. Veselības aprūpe

Valdība uzgriež muguru pacientiem

Valdības lēmums noraidīt Veselības ministrijas lūgumu nozarei piešķirt papildu finansējumu sabiedrību novedīs pie smagām sekām – palielināsies invaliditātes gadījumu skaits un pieaugs mirstība.

Informē par rindām un attīstības projektiem

Ventspils slimnīcas rīkotajā Informācijas dienā iedzīvotājiem skaidrots par gaidīšanas rindām un to veidošanās iemesliem uz valsts finansētajiem ambulatorajiem pakalpojumiem, kā arī stāstīts par slimnīcas jaunumiem veselības aprūpes pakalpojumu pilnveidošanā.

Slimnīcā var veikt rentgena izmeklējumus

Rentgena izmeklējumi ir vieni no retajiem izmeklējumu veidiem, kuriem valsts piešķīrusi pietiekami lielu finansējumu, lai uz tiem neveidotos gaidīšanas rindas.

7.lpp. Iela – zināmā, nezināmā: Brīvības iela.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: