Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Tikpat karsti kā Āfrikā

Iespējams, 2014. gada 4. augusts Ventspils vēsturē tiks pieminēts kā viskarstākā diena ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā. Ventspils rekordu mēģina apstrīdēt neatkarīgais meteorologs.

Jauni iemītnieki Reņķa dārzā

Šorīt ventspilnieku iecienītajā atpūtas vietā Reņķa dārzā uz palikšanu ievākušies divi jauni iemītnieki – Sienāzis un Mārīte.

2.lpp. Viedoklis: „Rekords”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Galvenais atslēgas vārds gandrīz ikvienā divu vai vairāku cilvēku sarunā šobrīd ir karstums. Kā saka, visam ir savas robežas – siltums ir labi, bet pārāk liels siltums – ne visai labi. Silta vasara, tas ir ļoti patīkami, bet tik karsts laiks, kāds ir šobrīd, var sagādāt ne tikai neērtības, bet arī pamatīgas likstas un raizes.»

3.lpp.

Laistītājiem darba pilnas rokas

Vasara joprojām demonstrē savas iespējas – karstums, lai arī ne vairs rekordu līmenī, turpinās. Sadzīvot ar to nākas ne vien cilvēkiem un dzīvniekiem, bet arī augiem, tai skaitā Ventspils lepnumam – vasaras puķu dobēm, puķu skulptūrām, podiem un piramīdām.

Ventspils šprotes klienti saņem

Daudzi plašsaziņas līdzekļi publicējuši informāciju, kas saņemta no Krievijas veterinārā un fitosanitārās uzraudzības federālā dienesta, ka aizturēta dzelzceļa krava ar zivju produktiem no Latvijas un Islandes.

Futbolistu lietā apsūdzētos attaisno

Kurzemes apgabaltiesa ir attaisnojusi visus futbolistu lietā apsūdzētos, tai skaitā bijušo futbola kluba Ventspils direktoru Sergeju Barkovski, kurus tiesāja par izspiešanu grupā.

 

4.lpp. Novadā. Atver salonu dzimtajā ciemā

Gita Kuģiniece nav ļāvusies kārdinājumam palikt galvaspilsētā vai iekārtoties darbā Ventspilī. Savu frizieres talantu viņa nolēmusi spodrināt dzimtajā Popē.

Piltenē likvidē internātu

No nākamā mācību gada Piltenes vidusskolā vairs nedarbosies internāts. Pašvaldība aprēķinājusi, ka izvadāt bērnus katru dienu līdz mājām tai izmaksā lētāk.

Darbi joprojām buksē

Novada dome vēlreiz pagarinājusi līgumu ar pilnsabiedrību IP būve, kura apņēmusies rekonstruēt Zūru skolas ēdnīcu un vienlaikus sabiedrisko centru Ventavā.

5.lpp. Problēma. Ārkārtas situācijā risinājuma nav

Karstā laika dēļ pacientiem Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā trūkst gaisa un ir grūti. Risinājuma pagaidām nav.

Bērniem karstums netraucē

Mediķi aicina iedzīvotājus ievērot piesardzību, lai izvairītos no pārkaršanas un karstuma dūriena. Karstajās dienās īpašam riskam pakļauti bērni.

6.lpp.

Viesi iecienījuši gotiņas un ventus

Suvenīru bodītēs šobrīd valda ražas laiks, un pārdevēji norāda, ka aktīvākie piemiņas lietu pircēji ir lietuvieši un krievi.

DEPO 14 Kurzemes vicečempioni

Ar trešā posma spēlēm Ventspilī noslēdzies Kurzemes atklātais čempionāts pludmales futbolā. Čempionāta kopvērtējumā otro vietu izcīnīja ventspilnieku komanda DEPO 14.

7.lpp.

No slimnīcas ēkas noceļ iršu pūzni

No Ventspils slimnīcas jaunā korpusa ēkas veiksmīgi nocelts futbola bumbas lieluma iršu pūznis.

Mani 724 vārdi Ventspilij

Krustvārdu mīkla

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: