Ventspils pilsētas svētku laikā no 1. līdz 3. augustam Ventu bankā nopelnīti vairāk kā 284 tūkstoši ventu, bet izņemti vairāk kā 368 tūkstoši ventu.

Pēc ventiem interesenti devās gan uz Tūrisma informācijas centru, gan uz Ventu bankas filiālēm – Olimpiskā centra „Ventspils” viesnīcu un informācijas telti Ostas ielas krastmalā.

 

Venti ļoti populāri ir Latvijas un Lietuvas iedzīvotāju vidū. Ventspils pilsētas svētku laikā 67 % klientu bija no Latvijas, bet 25% no Lietuvas. Ventus pelnīja un izņēma arī interesenti no Igaunijas, Krievijas, Lielbritānijas un Vācijas.

 

Nopelnīt ventus var reģistrējoties Ventspils virtuālajā vēstniecībā www.visitventspils.com, izmantojot kādu no trīspadsmit ventu pelnīšanas veidiem. Populārākās klientu vidū ir spēles „Ceļo pa Ventspili!” , „ Mazbānītis”, „Ventspils dārgumi” un „Atklāj Ventspili!”. Klientiem patīk arī testi, kuros jāatbild uz jautājumiem par Ventspili.

 

Ventspilnieki un viesi izrādīja lielu interesi arī par vietām, kur ventus tērēt. Līderis ventu pieņemšanā joprojām ir Olimpiskais centrs „Ventspils” ar tā daudzajiem objektiem. Īpaši iecienīts ir Piedzīvojumu parks. Savukārt Ventspils muzeja populārākais objekts ventu tērēšanai ir Mazbānītis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: