Basketbola klubs "Ventspils" arī šogad piedalīsies Ventspils pilsētas svētkos. 2. augustā komanda dosies svētku gājienā, bet vēlāk būs sastopama Ventspils promenādē, kurā kopā ar saviem līdzjutējiem priecāsies BK "Ventspils" 20. gadu jubilejas ieskaņas pasākumā.

Visi līdzjutēji pēc svētku gājiena ir laipni aicināti uz promenādi, kur varēsiet kopā ar komandas spēlētājiem piedalīties ielu basketbola turnīrā "Zupas kauss 2014", dažādās veiklības stafetēs un atrakcijās, kā arī skatīties mūsu kluba karsējmeiteņu priekšnesumus un klausīties mūzikas grupu "The Stones" un "On Que" koncertu. Bet laikā no plkst. 14.00 līdz 15:00 visi klātesošie tiks cienāti ar Čempiona zupu. Visiem klātesošiem būs iespēja parakstīties arī uz vēlējuma stendu, kurš nākošajā sezonā atradīsies zālē katrā spēlē.

 

"Zupas kauss 2014" turnīra noteikumi būs līdzīgi kā visos ielu basketbola turnīros. "Zupas kauss 2014" turnīrs ir ekskluzīvs, jo tajā piedalīsies tikai pirmās 8 pieteikušās komandas, kuras savā starpā cīnīsies par iespēju saņemt unikālo "Zupas kausu", kā arī iespēju uzspēlēt basketbolu pret BK "Ventspils" spēlētājiem. Komandā var būt līdz 5 dalībniekiem, laukumā vienlaicīgi atrodas 3 no tiem, ar noteikumi, ka viens no spēlētājiem laukumā ir dāma. Komandas dalībnieki ir vecumā no 16 gadiem un vecāki. Pieteikties dalībai var, sūtot informāciju uz epastu info@bkventspils.lv vai zvanot pa tālruni 22007768.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: