Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Municipāļi notver sērijveida zagļus

Ventspils pašvaldības policija notvērusi sērijveida zagļus, kurus tur aizdomās par vairāku tirdzniecības vietu uzlaušanu.

Sadursme Kaķa takas virvju trasē

Lauzts atslēgas kauls un gūtas sejas, kakla traumas, pat nepiedaloties atrakcijās – tā Ventspils Piedzīvojumu parka apmeklējums trešdienas vakarā beidzies kādai sievietei.

2.lpp. Viedoklis: „Gribēt nav kaitīgi”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ik pa laikam mūsu laikraksta rubrikā Hallo, Ventas Balss klausās! ventspilnieki aicina pašvaldību celt jaunas mājas vai iegādāties dzīvokļus. Pēdējais viedoklis par šo tēmu bija šāds: Pašvaldībai ir lieli plāni saistībā ar Rātslaukumu, kas ir ļoti skaisti, bet es gaidu ziņu par to, ka pašvaldība iegādājas kādu māju un uztaisa tajā dzīvokļus ventspilniekiem! Mēs rūpējamies par visiem citiem, tikai ne par ventspilniekiem, kuri kaut gadiem stāv rindā un gaida savu dzīvokli. Arī tā viena māja, kas tiks pārbūvēta, būs domāta domes speciālistiem, nevis ierindas ventspilniekiem.»

3.lpp.

Rokot ielu, atrod munīciju

Robežu ielā, veicot rakšanas darbus, atrasts sprādzienbīstams priekšmets – Otrā pasaules kara lādiņš.

4.lpp. Politika. Kurzemes līderos arī smagsvari un vecie vēži

Partijas sākušas iesniegt kandidātu sarakstus 12. Saeimas vēlēšanām. Pagaidām gan Centrālā vēlēšanu komisija reģistrējusi vien divus, taču provizoriskos vēlēšanu apgabalu līderus atklājušas jau lielākā daļa partiju. Zināmi arī Kurzemes sarakstu pirmie numuri.

Veselība iegāž Vienotību

Vienotībai nav izdevies atrast nevienu, kas gatavs uzņemties atbildību par veselības nozari. Premjere nolaidusi rokas, bet apņēmusies uzraudzīt ministriju, strādājot kopā ar speciāli izveidotu darba grupu, ko, iespējams, vadīs viņas partijas biedre Ilze Viņķele.

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp.

Tas ir mūsu sirdsdarbs

Saulītē ilgus gadus darbojas atraktīvais un dzīvespriecīgais audzinātāju tandēms – Ināra un Mudīte –, kas izaudzinājušas teju katru otro ventspilnieku.

Rinda pēc dzīvokļiem rūk

Laiku pa laikam Ventas Balss lasītāji aktualizē jautājumu par daudzdzīvokļu māju būvēšanu, ko varētu veikt pašvaldība. Savukārt pašvaldība apgalvo, ka dzīvokļu īres jautājumu risināšanai pietiek ar jau esošo dzīvojamo fondu.

8.lpp. Sports. Zviedru eksāmens tomēr nesekmīgs

FK Ventspils futbolisti noslēguši savas šīs sezonas gaitas UEFA Čempionu līgā, jo atbildes mačā ar zviedru Malmo FF savā laukumā piedzīvoja minimālu zaudējumu 0:1, ar šādu rezultātu piekāpjoties arī divu spēļu summā.

Leitim duetos Latvijas sudrabs

Latvijas spēkavīru čempionātā pāriem, startējot kopā ar Arti Plivdu, otro vietu izcīnījis ventspilnieks Mareks Leitis, kas šajā sezonā individuālajās meistarsacīkstēs nestartē.

9.lpp.

Atrok vēstījumu no pagātnes

Arī šovasar aktīvu remontdarbu rezultātā tiek atrastas arvien jaunas vēsturiskās liecības.

Brīvbrīdim

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: