5. jūlijā Ventspilī notika “Latvijas Šlāgeraptaujas 2014” noslēguma pasākums “Dziesmu sirdij rodi Ventspilī”, kas, kā jau katru gadu, pulcē daudz klausītāju un šlāgermūzikas mīļotāju.

Šogad par sirdsdziesmas titulu cīnījās 12 dziedātāji un grupas. Tāpat kā iepriekšējos gadus, uzvarētājdziesma tika noteikta ar telefonbalsojuma palīdzību. Par “Latvijas Šlāgeraptaujas 2014” uzvarētāju kļuva grupa “Ginc un es” ar dziesmu “Es tevi mīlu”, otro vietu ieguva “Rumbas kvartets” ar kompozīciju “Kur esi tu”, kas ieguva arī Ventspils simpātiju balvu, bet trešajā vietā ierindojās “Andrejs un draugi no Cēsīm” un dziesma “Laimē līgojot”.

Pasākumu krāšņāku padarīja īpašais viesis – maestro Raimonds Pauls. Viņš kopā ar mūziķiem izpildīja savu sacerēto čigānu dziesmu ciklu ar Jāņa Petera vārdiem.

Arī šogad šis pasākums pulcēja ļoti daudz skatītāju no visas Latvijas, kuru skaits sasniedza ap 4500, kas, kā ziņo Ventspils Kultūras centra direktore Valda Gulbe, ir par aptuveni 500 šlāgermūzikas mīļotājiem vairāk nekā pērn.

Apskati foto!

Šī gada sirdsdziesma:

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: