Olimpiskā centra „Ventspils” bāzes treniņus daiļslidošanā uzsākuši bērni un jaunieši no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Francijas un Vācijas, kopā 137 sportisti. Ventspilī sportisti ieradušies kopā ar ģimenēm un treniņu procesā izmanto ne tikai Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāzes, bet arī plašo pilsētas tūrisma un atpūtas piedāvājumu.

Daiļslidotāju komanda no Sanktpēterburgas, Olimpisko rezervju sporta skolas, Ventspilī plāno uzturēties līdz 15. jūlijam, un tajā piedalās 67 daiļslidotāji vecumā no 4 līdz 15 gadiem. Nometne ir organizēta ar mērķi attīstīt sportistu fizisko formu.

Nometnes trenere Marina Vahramejeva apgalvo, ka šis jau ir 8. gads kopš vasaras treniņnometne tiek organizēta Ventspilī. Pēc treneres teiktā, tas ir daudzpusīgās sporta infrastruktūras dēļ,  Ventspilī ir labi apstākļi priekš treniņiem, ir labas sporta bāzes, kā arī pati pilsēta ir skaista un ir daudz atpūtas iespēju. Sportisti 6 stundas dienā trenējas daiļslidošanā, vieglatlētikā un horeogrāfijā, bet pa dienu, brīvajā laikā, daiļslidotāji dodas pastaigā pa pilsētu. Pēc treneres teiktā, ir plānots apmeklēt pilsētas parkus, muzejus, pludmali, kā arī tiek gaidīti Ventspils Jūras svētki, kas tiek apmeklēti katru gadu.

Līdz 22. jūlijam uz Ventspili trenēties un attīstīt fizisko formu ir atbraukuši daiļslidotāji arī no citām Latvijas pilsētām, kā arī no Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Francijas un Vācijas. Sportisti ir atbraukuši uz Ventspili ar saviem vecākiem un šie treniņi ir organizēti fiziskās formas attīstīšanai. Ventspils daiļslidošanas trenere Jeļena Rižika apgalvo, ka šie treniņi ir organizēti sportistiem, kas vēlas panākumus, ir uz rezultātiem tendēti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: