Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Lai siltums neaizietu skurstenī

Kreisā krasta katlumājā Brīvības ielā 38 sākušies dūmgāzu kondensatora uzstādīšanas darbi, kas ļaus ietaupīt siltumu, samazināt tā ražošanas pašizmaksu un padarīs tīrāku gaisu, kuru mēs elpojam.

Tirgū atlaides nav iecienītas

Tirgus pircējus piesaista ne tikai ar svaigas produkcijas bagātību, bet arī ar iespēju cenu kaut nedaudz nokaulēt. Tomēr daži tirgus apmeklētāji atzīst, ka te jūtas nedroši – jo visām precēm nav pievienotas cenu zīmes.

 

2.lpp. Viedoklis: „Mieru tanki negarantēs”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Izteikti lielākā daļa (74%) vāciešu iebilst pret pastāvīgu NATO karabāzu izvietošanu Austrumeiropā, kā to, bažījoties no Krievijas draudiem, pieprasījusi Polija un Baltijas valstis, ziņo LETA un Reuters. Interesanti būtu zināt, ko par šo jautājumu domā latvieši?»

 

3.lpp.

Logus tehnikumā vajadzēs mainīt

Pilsētas pašvaldība uzstāj uz Ventspils Tehnikuma simtgadīgās ēkas vēsturisko proporciju un fasādes līniju saglabāšanu. Tehnikuma rekonstrukcijas galvenajam darbuzņēmējam vajadzēs labot pieļauto brāķi.

 

4.lpp.

Spriež par čigānu izglītošanu

Ventspilī norisinājās Kultūras ministrijas Mazākumtautību komitejas izbraukuma sēde, kur cita starpā diskutēts par čigānu apmācības pilnveidošanu vakara vidusskolā.

Reklāma

 

5.lpp. Pieredzes apmaiņa. Ventspils sadarbosies ar Ķīnas metropoli

Ar spilgtiem iespaidiem no Ķīnas nesen atgriezies Ventspils domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks. Ventspils ir ieguvusi jaunu sadraudzības pilsētu – Ningbo, kurā satilpst piecas Latvijas.

 

6.lpp. Sports. Amerikāņi uzņem filmu par Apsi

Uz dienu Ventspilī kopā ar filmētājiem un fotogrāfiem no ASV bija piestājis šobrīd atpazīstamākais Latvijas skeiteris Madars Apse, par kuru top filma populārajai skeitborda lapai theberrics.com.

Velkonim Itālijā sudraba kauss

Virves vilkšanas kluba Velkonis sportisti savu balvu skapi papildinājuši ar glītu sudraba kausu par otro vietu Itālijas kluba Scorze 40. jubilejas sacensībās.

Basketbolisti atgriežas Eiropas kausā

BK Ventspils oficiāli apstiprināts nākamās sezonas ULEB Eiropas kausa dalībnieku sarakstā, kas nozīmē, ka pēc vairāku gadu pārtraukuma ventspilnieki atgriezīsies Eiropas otrajā prestižākajā klubu turnīrā.

 

7.lpp. Ekspedīcija laukos. Pieturas punkts – Desciems

Vietējie stāsta, ka savu nosaukumu Desciems, kas atrodas Popes pagastā, izsenis ieguvis, jo ir izstiepts garš kā desa. Dienas te vasaras pilnbriedā rit rimti, cilvēki ar savu dzīvi ir apmierināti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: