18. jūnijā Ventspils Tehnikumā ieradās Izglītības un zinātnes ministrija, Valsts izglītības attīstības aģentūra un Ventspils pilsētas domes atbildīgās un ar projekta īstenošanu cieši saistītās personas, lai svinīgi paceltu spāru vainagus.

Apskati foto!

 

Spāru svētki tradicionāli ir atskaites punkts, kad apstāties un paraudzīties uz to, kas jau ir padarīts un kas vēl jādara. Atgādinām, ka jau 2013. gada rudenī spāru vainags pacēlās virs rekonstruētās ēkas Saules ielā 15, savukārt pavisam nesen, 28. maijā, vainags rotāja dienesta viesnīcas jaunbūves jumtu.

 

Tehnikuma vēsturiskajā ēkā pilnībā pabeigta ūdensvada un kanalizācijas cauruļvadu izbūve, turpinās sienu un griestu apdares darbi un krāsošana, kā arī uzsākta grīdu un ģipškartona sienu izbūve.

 

Vēsturiskajai ēkai no jauna piebūvētajos korpusos turpinās sienu apdare, jumta segumu izbūve, elektroapgādes un vājstrāvu tīklu montāža, kā arī ventilācijas tīklu izbūve. Uzsākta stikloto fasāžu montāža kafejnīcas/restorāna korpusā. Divās piebūvēs šobrīd jau pabeigta logu montāža, pārējās divās tā vēl turpinās. Piebūvēs pilnībā samontētas virsgaismas, turpinās aukstumiekārtu montāža un fasādes siltināšanas darbi.

 

Savukārt Dienesta viesnīcas jaunbūvei pabeigti sienu mūrēšanas, kāpņu telpu sienu betonēšanas, starpstāvu pārsegumu izbūves un kāpņu montāžas darbi. Turpinās ķieģeļu starpsienu mūrēšana 4. stāvā, vēdināšanas sistēmas montāža, karstā ūdens un apkures vadu montāža, kanalizācijas sistēmas montāža, elektroapgādes un vājstrāvu kabeļu izbūve. Uzsākta jumta seguma izbūve, stikloto fasāžu montāža, silto grīdu betonēšana un aukstumapgādes sistēmas montāža. Uzsākti arī metālkonstrukciju montāžas darbi viesnīcas galerijai un logu montāža jaunbūvei.

 

Vienlaikus turpinās darbs pie telpu interjera risinājumu izstrādes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: