P/i „Komunālā pārvalde” informē, ka šonedēļ ir uzsākti būvdarbi vairākos ielu posmos Ventspilī. Būvdarbu laikā iedzīvotājiem jārēķinās ar neērtībām satiksmes organizācijā, taču iestāde informē, ka vairums ielu posmos kustība netiks paralizēta pavisam, bet ierobežota tikai daļēji.

16. jūnijā būvdarbi uzsākti Kustes dambī (Fabrikas iela – Ventspils pilsētas robeža). Kustes dambja posmā no Fabrikas ielas līdz Robežu ielai satiksme tiks ierobežota, bet netiks pilnībā slēgta - šajā posmā tiks organizēta reversa divvirzienu satiksme ar pagaidu luksofora palīdzību. Turpretī tuvākajā laikā satiksme pilnībā tiks slēgta ielas posmā no Robežu ielas līdz pilsētas robežai.

Apskati satiksmes SHĒMU!

16. jūnijā būvdarbi uzsākti arī Celtnieku ielā (Siguldas iela – Talsu iela). Satiksme šajā ielas posmā tiks ierobežota, bet netiks pilnībā slēgta – arī šeit tiks organizēta reversa divvirzienu satiksme pa vienu joslu ar pagaidu luksofora palīdzību.

17. jūnijā būvdarbi uzsākti Latgales ielā, satiksme Latgales ielā būvdarbu laikā tiks slēgta pilnībā.

Savukārt 25. jūnijā tiks uzsākti būvdarbi Dzintaru ielā (pie uzņēmuma AS „Ventamonjaks”), kur satiksme tiks slēgta tikai daļēji.

“Komunālā pārvalde” informējam, ka sludinājumi par satiksmes ierobežojumiem tiek publicēti laikrakstā Ventas Balss vismaz 5 dienas pirms būvdarbu uzsākšanas, tādēļ iedzīvotāji tiek aicināti sekot līdzi informācijai, savukārt satiksmes dalībnieki tiek aicināti būt uzmanīgiem un ievērot norādes un ceļa zīmes būvdarbu zonās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: