Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Vislabākā pilsēta biznesam

Otro gadu pēc kārtas Ventspils pēc žurnāla Forbes versijas atzīta par vispiemērotāko biznesa pilsētu Latvijā un piekto pilsētu Baltijas valstu reitingā, neskaitot galvaspilsētas.

Lai piedotu, ienaidnieks jāmīl

Lai arī kopš 1941. gada 14. jūnija pagājuši jau daudzi gadi, izsūtījumu piedzīvojušie ir vienisprātis – par notikušo ir jārunā un to aizmirst nedrīkst.

2.lpp. Viedoklis: „Briedums”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Lai publiski atklāti un pieklājīgi izteiktu savu nostāju, paustu savu viedokli, ir vajadzīga gan drosme, gan zināms briedums. Mūsu sabiedrība pilnīgi noteikti nav nobriedusi un nav arī pietiekami drosmīga, jo aizklāta izrunāšanās anonīmajos portālos ir daudzkārt populārāka padarīšana par atklātu izrunāšanos vai atklātu viedokļa paušanu, atklājot savu būtību, vārdu un uzvārdu.»

3.lpp.

Sacenšas mācību dalībnieki

Latvijas komanda, kuras sastāvā bija krasta apsardzes un robežsardzes pārstāvji, jau piekto reizi pēc kārtas izcīnījusi ceļojošo kausu airēšanas sacensībās.

4.lpp. Problēma. Atmaskojam anonīmo komentētāju

Palasot interneta portālus un pievienotos anonīmos komentārus, iespējams, ne viens vien dažkārt ir aizdomājies, kas aiz tā visa slēpjas un kādu motīvu vadīts cilvēks var ierakstīt tādas ķengas. Dažādas versijas un situācijas aspektus Ventas Balss skaidroja pie vairākiem speciālistiem.

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp. Intervija. Zustrupa: skatuve – tas nav man

Nedēļas nogalē teātra namā izskanēs izcilajai estrādes leģendai Norai Bumbierei veltīts piemiņas koncerts. Viņas māsa MĀRA ZUSTRUPA vairākus gadus aktīvi rīko koncertus un jauno vokālistu konkursus, kā arī ar saviem spēkiem panākusi, ka dzimtajā Jelgavā Norai uzstādīts piemineklis. Lai arī Māra savā dzīvē piedzīvojusi daudzus zaudējumus, arvien viņa smaida un saka: «Mēs nedrīkstam aizmirst Noru Bumbieri!»

8.lpp. Sports. Mērķis – olimpiskās spēles Riodežaneiro

Mūsdienu jaunatne tiek bieži kritizēta par savu neaktivitāti un brīvā laika pavadīšanu telpās pie datora, taču Ventspils kārtslēcējs Ingars Vitka ir pavisam pretējs piemērs.

Basketbolisti sāk būvēt jauno modeli

Par pirmo darījumu spēlētāju tirgū šonedēļ paziņoja Basketbola klubs Ventspils, tā apstiprinot, ka, neskatoties uz vasaras atvaļinājuma laiku, čempioni jau aktīvi plāno nākamo sezonu un būvē jauno komandas modeli.

9.lpp.

Visu virza mīlestība

Aizvadītais mācību gads bija pēdējais Ventspils 3. vidusskolas vēstures skolotājas Jeļizavetas Kazarinas darba biogrāfijā. Vakar kolēģi un audzēkņi pavadīja viņu pensijā.

Ventspils reiss informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: