Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.
No Ventas izceļ milzīgu kurpi
Pagājušajā nedēļā Ventspils ostā tika veiksmīgi īstenota unikāla operācija, kuras laikā no Ventas gultnes pie tilta izcēla aptuveni 60 tonnas smagu betona elementu, kas gultnē bija pavadījis vairākus desmitus gadu.

Līs kā pa Jāņiem

Tuvojas šīs vasaras īpašā diena un nakts – Līgo un Jāņi. Sinoptiķi ar savām prognozēm neiepriecina. Laika apstākļi svētkos būšot vēsi un lietaini.

 

2.lpp. Viedoklis: „Amorfā vate”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Kādas gan iesaukas daudzu gadu garumā nav bijušas partijām, kādi gan izteicieni nav dzirdēti no politiķiem! Viens pats Šlesers ir veselas humoreskas vērts. Bet pēdējo, manuprāt, interesantāko apzīmējumu Latvijas politiskajā dzīvē devusi Janīna Kursīte, kura, apvainodamās par savu partijas biedru rīcību, Vienotību nodēvējusi par amorfās vates iepakojumu.»

 

3.lpp.

Izvērtē pilsētas degradētās teritorijas

Turpmāk līdzfinansējumu teritoriju labiekārtošanai prioritāri varēs iegūt, lai sakārtotu degradētas teritorijas. Tāpēc pašvaldība lēma par to, kurām teritorijām pilsētā šādu statusu noteikt.

Ukraiņi smeļas mūsu zināšanas

Neskatoties uz karastāvokli savā valstī, Ukrainas pārstāvji šonedēļ apmeklēja Latviju, tostarp Ventspili, lai gūtu pieredzi ūdenssaimniecības projektu īstenošanā.

Municipāļi noķer kārtējo velozagli

Ventspils pašvaldības policija notvērusi velozagli, kas uzdarbojies Olimpiskā centra teritorijā. Atgūti vairāki nozagtie velosipēdi.

 

4.lpp. Labiekārtošanas kombināts informē

 

5.lpp. Brīvostas ziņas

 

6.lpp. Kultūra. Apskatāmi Rotko iedvesmoti darbi

Teātra nama lielajā izstāžu zālē līdz augustam apskatāmi darbi, kas atceļojuši no Daugavpils Marka Rotko mākslas centra.

Muzejs iegūst izcilības balvu

Muzeja ekspozīcija Ventspils pilsēta un novads vēstures ritumā zem dažādām varām saņēmusi izcilības balvu.

Mūsējie muzicē starptautiskā orķestrī

Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēkņi, pārstāvot valsti, devušies uz Zviedriju, lai papildinātu Ziemeļvalstu Jauniešu simfoniskā orķestra sastāvu.

 

7.lpp. Reportāža. Saule, rekordi un smaidīgas sejas

Šīs trīs lietas vislabāk raksturo 5. Piedzīvojumu parka pusmaratonu, kurā kopumā piedalījās ap 2000 dalībnieku un kurš pirmo reizi bija arī Latvijas čempionāts pusmaratonā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: