Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Saldas pašmāju zemenes

Pašaudzēto zemeņu tirgotāju rinda Ventspils tirgū ir krietni garāka nekā ievesto ogu pārdevēju. Neskatoties uz to, ka ārzemnieces ir lētākas, lielākā daļa pircēju izvēlas pašmāju preci. Tomēr jūtams, ka pircēju palicis mazāk. Aija no Kuldīgas novada Gudenieku pagasta Ezeriem atceras: «Kādreiz paviljoniem cauri gāja cilvēku straume, tagad katru pircēju pavadām ar acīm...»

Izolatorā pakaras arestants

19 gadus vecs puisis šonedēļ pakāries Valsts policijas Ventspils iecirkņa īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

 

2.lpp. Viedoklis: „Ceļojums bez bagāžas”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Megija Zakalovska

«Līdz ar vasaras iestāšanos arvien vairāk cilvēku dodas tuvākos vai tālākos ceļojumos. Pēdējā laikā sabiedrības apziņā iesakņojusies doma, ka ceļot viennozīmīgi ir dārgi un ne katram pa kabatai.»

 

3.lpp.

Autobusu vadītāji sacenšas

Pašvaldības SIA Ventspils reiss autobusu vadītāji, piedaloties profesionālās meistarības konkursā, demonstrē savas prasmes un zināšanas autobusu vadīšanā un satiksmes noteikumos.

Izbrāķētos donorus aicina nepadoties

Pirmajā reizē daudzi potenciālie donori asins nodošanai tiek atzīti par nederīgiem. Tomēr speciālisti aicina nemest plinti krūmos un mēģināt atkal.

 

4.lpp.

Pieaug kvalificētu inženieru skaits

«Šis ir pagrieziena moments augstskolai, beidzot pārtrauksim importēt elektronikas speciālistus!» par pirmajiem elektronikas maģistriem saka Ventspils Augstskolas lektors Gatis Gaigals.

5.lpp. Mans dārzs. Enerģija visai dienai

Dārzs no dārza atšķiras. Inas Kohanskas miniatūrajā, vien nieka 500 kvadrātmetru lielajā dārzā sadzīvo kupli rododendri, magnolija, hortenzijas, vienvārdsakot, skaistums ar praktisko dzīves pusi – glīti sakrautām malkas grēdām, siltumnīcu un atpūtas stūrīti.

6.lpp. Sports. Rodeo nostiprinās Superkausa līderos

Smagā cīņā uzvarot Superkausa trešajā posmā, sacensību kopvērtējuma līderpozīcijas nostiprinājuši motokluba Rodeo braucēji, palielinot pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem.

Velkonis iesildījās vasaras sezonai

Virves vilkšanas klubs Velkonis aizvadījis savus pirmos vasaras sezonas mačus, Lietuvā pārliecinoši startējot atklātā čempionāta pirmajā posmā. Tuvākajā laikā komandu gaida jau krietni nopietnāki pārbaudījumi.

Pirms jubilejas mača otrais zāģis

Sestdien FK Ventspils futbolisti savā laukumā uzņems FK Jelgava komandu, un ventspilniekiem tas būs 500. mačs Virslīgā. Jubileju ļoti derētu nosvinēt ar pozitīvu iznākumu, jo komanda valsts čempionātā zaudējusi divus mačus pēc kārtas.

7.lpp.

Ventspilnieki juku laikos. 1944. gads. Beigu sākums. Fronte tuvojas

Krievijas bēgle Klaudija Timošenko no Lielās ielas 9 tā paša nama gaitenī ierīkojusi cūku aizgaldu, kurā audzinājusi sivēnu un pa nakti novietojusi turpat arī kazlēnu, vistas un zosis. Ventspils policijas darbinieki par šādu kultūru bijuši pārāk pārsteigti un par pilsētas saistošo noteikumu neievērošanu sastādījuši protokolu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: