Livonijas ordeņa pilī 21. maijā notika konkursa noslēgums pirmsskolas izglītības iestādēm, bet 22. maijā - 1.-4. klašu audzēkņiem.

Apskati foto no pasākuma sākumskolas audzēkņiem!

 

Konkursā piedalījās tie Ventspils bērnudārzi un skolas, kas gada laikā visbiežāk apmeklēja muzejpedagoģiskās nodarbības muzejā – Livonijas ordeņa pilī, Amatu mājā, Piejūras brīvdabas muzejā un Herberta Dorbes muzejā. Laureātos iekļuva Ventspils pirmsskolas izglītības iestādes Rūķītis 11. grupa, Vāverītes 8. grupa, Eglītes grupa Lāčuki, Ventspils Centra sākumskolas 3.b klase (klases audzinātāja Elīna Magonīte), 4. vidusskolas 2.a klase (Videga Sila) un 6. vidusskolas 3.b klase (Everita Panfiļonoka).

 

Konkursa noslēgumā notika turnīrs dažādās jomās, kas aptvēra muzejpedagoģiskajās programmās iepazītās tēmas – pils vēsturi, stāstu par pils spociņu, dabas programmas, kā arī orientēšanos pils mūros un dārgumu meklēšanu. Balvas visiem laureātiem sarūpēja Ventspils muzejs, Slīteres Nacionālais parks, Amatu mājas Sveču darbnīca, Ventspils Briežu dārzs un Jura Presņikova fotostudija, bet vissaldākās balvas ar visiem sivēnu portretiem uz tortēm gādāja konkursa patrons pilskrogs Melnais Sivēns.

 

Grand Prix Ventspils pirmsskolas izglītības iestāžu grupā ieguva Eglītes "lāčuki" un 6. vidusskolas 3.b klase. Taču diplomus par piedalīšanos un dažādas pārsteiguma balvas saņēma visi dalībnieki un viņu skolotājas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: