Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Mūzika liek man smaidīt

Sintezators, danči un dziesmas izdaiļo dzīvespriecīgā ventspilnieka Herberta ikdienu.

 

2.lpp. Viedoklis: „Un tomēr...”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka

«Eiropas Parlamenta velēšanās aktivitāte nepārsniegšot 40%, liecina socioloģiskās aptaujas. Daudziem Eiropas Parlaments šķiet tāls un birokrātisks iestādījums, kurā, Latvijā sagrēkojušies valdības vadītāji un augstākā līmeņa politiķi, notin makšķeri un iegūst labi apmaksātu amatu. Iepriekšējās parlamenta vēlēšanās tā izdevās Godmanim, šajās to mēģinās atkārtot ekspremjers Dombrovskis.»

 

3.lpp.

Puķu skulptūras atkal ziedos

Pagājuši jau 10 gadi, kopš Ventspilī izveidota pirmā puķu skulptūra – Bobsleja ekipāža.

Piedalies Labo darbu dienā

Ventspils baptistu draudze sestdien plkst. 13 baznīcas sētā organizē Labo darbu dienu – labdarības tirdziņu, kura ienākumi palīdzēs nodrošināt bērnu nometnes Cerību planēta darbību.

Trīskāršojas velosipēdu zādzības

Braukšana ar velosipēdu mūsu pilsētā kļūst arvien populārāka. Tas paver plašākas iespējas arī velosipēdu zagļiem.

 

4.lpp.

Vienā klasē – divi gudrinieki

Vēl divi gudri un erudīti ventspilnieki kļuvuši par TV spēles Gudrs, vēl gudrāks dalībniekiem. 11. klašu spēlēs piedalās klasesbiedri Līva Kukle un Jānis Zālīte.

5.lpp.

Vērtēja topošos viesnīcu speciālistus

Olimpiskā centra Ventspils viesnīcā vakar valdīja lielāka rosība nekā ierasts, desmit topošie viesnīcu pakalpojumu speciālisti no dažādām Latvijas pilsētām demonstrēja savas zināšanas konkursā Viesnīcu pakalpojumi.

Nolans: «Latvijas hokeju gaida gaišas dienas»

Ar trim panākumiem izrādījās par maz, lai Latvijas hokeja izlase iekļūtu pasaules čempionāta astoņu labāko komandu skaitā, tādēļ emocionālo turnīru tā noslēdza 11. vietā.

 

6.lpp. Darbs un nauda. Liepkalni aizgāja, taču sola atgriezties

Jau teju divus mēnešus Ventspils tirgus apmeklētāji nevar iegādāties savu iecienīto Liepkalnu maizi specializētajā veikaliņā, kas atrodas līdzās pulkstenim. Maiznīca Liepkalni Talsu novadā ir slēgta, un veikaliņā tagad var nopirkt maizi no Saldus, Jēkabpils un citām vietām.

IKT speciālisti – zelta vērtē

Ventspilī kā sēnes pēc lietus darbu uzsāk jauni uzņēmumi, kas darbojas elektronikas un informācijas tehnoloģiju jomā. Gandrīz visi tie saskaras ar vienu un to pašu problēmu – trūkst pieredzējušu un kvalificētu speciālistu.

 

7.lpp. Ventspilnieki juku laikos. 1943. Staļingradas ēna pār Ventspili

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: