Jūrnieki, kuri Ventspilī bija ieradušies starptautiskās mīnu meklēšanas “Open Spirit 2014” laikā, apmeklējuši arī pilsētas bārus un klubus. Daži no viņiem iekļuvuši nepatīkamos incidentos.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga informē, ka policijā pēdējo dienu laikā ir reģistrēti trīs notikumi, kuros iesaistīti jūrnieki. 10. maijā ap plkst. 2 naktī Strādnieku ielā, uz ielas pagaidām nenoskaidrotas personas uzbruka 3 jūrniekiem un nolaupīja mantas, nodarot miesas bojājumus. Tajā pašā naktī plkst. 3:45 Andreja ielā, bārā, konflikta laikā kādam jūrniekam no Latvijas ir nodarīti miesas bojājumi. Savukārt 11. maija naktī plkst. 4:30 no Jūras ielas uz Ziemeļkurzemes reģionālo slimnīcu nogādāts jūrnieks (kurš Latvijā ieradies no Nīderlandes), kuram pagaidām nenoskaidrotas personas nodarījušas smagus miesas bojājumus.

Policijā par visiem gadījumiem uzsākti kriminālprocesi, notiek izmeklēšana.

Par visiem gadījumiem policija lūdz atsaukties aculieciniekus, zvanot 63604700, 63604702, 110 vai arī vērsties personīgi tuvākajā policijas iecirknī!

“Redzēju, ka piektdien pie easy bāra notika kaut kāds kautiņš, palīgā atrisināt konfliktu aizsteidzās arī mūsu kluba apsargi,” stāsta Kiss kluba līdzīpašnieks Aldis Beinarovičs. “Kiss klubā šoreiz bija mierīgāk kā pagājušajā gadā. Kad kādam teicām, lai klubu atstāj, tad tā arī darīja. Jūrnieki dzēra, pīpēja un dauzīja glāzes. Grūstīšanās klubā bija, bet kautiņi gan nebija. Redzēju, ka pāri ielai pretīm vecajam pastam bija atbraukusi ātrā palīdzība un pašvaldības policija, iespējams, ka tur bija noticis kāds kautiņš, varbūt kāds pats nokrita un sasities.”

Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā reanimācijā ar smagu galvas traumu atrodas kāds karavīrs no Nīderlandes. Cietušais ir bezsamaņā un viņa veselības stāvokli var vērtēt kā dzīvībai bīstamu. Saistībā ar pretmīnu kuģu uzturēšanos Ventspilī, slimnīcas traumpunktā nedēļas nogalē bijis pacientu pieplūdums ar dažādām traumām.

PAPILDINĀTS:

Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs mikrobloga vietnē twitter raksta, ka "Ventspilī 3 svētku dienās ar 130 000 apmeklētāju administratīvi tika sodīti divreiz mazāk cilvēku nekā 3 dienās NATO karakuģu vizītes laikā. Pašvaldības policijā fiksēts, ka sodītas 23 personas no NATO karakuģiem - 13 par alkohola lietošanu,10 par nepiedienīgu uzvedību."

Viens no jūrnieku kulturālās atpūtas aculieciniekiem portālam ventasbalss.lv pastāstīja, ka bārā kāds pamatīgi iereibis karavīrs novilcis bikses un visiem demonstrējis savas ģenitālijas.

Vairāk par šiem incidentiem lasiet 13. maija laikrakstā Ventas Balss!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: