Aizvadīts Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) kausa izcīņas otrais posms konkūrā, poniju jāšanā un amatieru konkurencē šķēršļu pārvarēšanā. Veiksmīgs tas bija Demoras jātniekiem.

Vadības maršrutā ponijiem uz atzīmi ar Feju startēja Anna Čakstiņa, iegūstot demoriešu jātnieku augstāko vērtējumu – 7,15. Katrīnai Lindenblatei 6,95, bet Alisei Lūsei – 6,85 punkti. Visas sportistes saņēma augstāku vērtējumu nekā pirmajā posmā. LJF ieskaites maršrutā ar šķēršļu augstumu 60 cm ar Feju startēja Anija Lāsma Apermane, iegūstot ceturto vietu, kas pagaidām viņai nodrošina LJF Vasaras čempionātā līdera godu.

 

I grupas amatieru konkurencē ieskaites maršrutā ar 100 cm augstiem šķēršļiem Unda Egendorfa startēja ar Laidlesu un Lēdiju. Abām pa vienam gāztam šķērslim maršrutā. Ātruma maršrutā divās fāzēs ar šķēršļu augstumu 105 cm Undai ar Laidlesu labs laiks un ceturtā vieta. Gelintai Apsei šajā maršrutā viens gāzts šķērslis un septītā vieta ar Leksija Lilū.

 

Amatieru II grupas konkurencē maršrutā ar šķēršļu augstumu 115 cm Gelinta startēja ar Lēdiju un Leksija Lilū, veicot maršrutu ar vairākiem gāztiem šķēršļiem. Tomēr LJF Vasaras čempionāta kopvērtējumā šobrīd viņa ieņem otro vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: