Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Finālam punktu pielikt var jau šodien

Latvijas Basketbola līgas finālturnīrā BK Ventspils basketbolistiem izdevies trešo reizi apspēlēt komandu VEF, kas nozīmē, ka mūsējie ir viena panākuma attālumā no čempionu titula, bet pēdējo soli iespējams spert jau šovakar Ventspilī.

Aiztur NATO jūrnieka piekāvējus

Par militāro mācību dalībnieka piekaušanu aizturēti četri 18 līdz 23 gadus veci jaunieši. Cietušais jūrnieks no Nīderlandes joprojām ir bezsamaņā.

2.lpp. Viedoklis: „Starp 2 ugunīm”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka

«Paņēmu no grāmatplaukta amerikāņu politologa Džordža Frīdmena grāmatu Valstu un tautu likteņi, kurā viņš sniedz prognozes, kādas izmaiņas pasaulē gaidāmas 21. gadsimtā. Lai arī skatījums balstīts ģeopolitikas un vēstures analīzē, un ir subjektīvs, tajā rakstīto samērojot ar šobrīd notiekošo, nākas aizdomāties, vai Frīdmens tomēr nav skatījies kristāla bumbā, kā arī par to, cik šī brīža Ventspils sabiedrības mutuļošana ir vien nepatīkama incidenta un vairāku cilvēku personiskas traģēdijas izraisīta un cik politiska vulkāna izvirduma vēstneši.»

3.lpp.

Aizlāpīs Stradiņa ielas 4 pagalmu

Drīzumā plānots remontēt brauktuvi un ierīkot apgaismojumu P. Stradiņa ielas 4 daudzdzīvokļu nama piegulošajā teritorijā. Apjomīgākiem darbiem pagaidām nepietiekot līdzekļu.

Ugunsdzēsēji glābēji aicina ciemos

Visi, kurus interesē ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ikdienas darbs un ekipējums, šodien un rīt būs gaidīti uz Atvērto durvju dienām.

Arī kapu uzturēšanā jāievēro noteikumi

Lai nepieļautu patvaļīgu ierādīto kapuvietu robežu mainīšanu un iegūtu precīzāku apbedījumu uzskaiti, Meža kapos pirms apbedīju vietas iekārtošanas – sētiņas vai futrāļa uzlikšanas – jāraksta iesniegums kapu pārzinei.

4.lpp. Izglītība. Rosina aizņemties kolēģu idejas

Tāpat kā ostā kuģos tiek pārkrauta krava, skolotāji pirmoreiz rīkotajā Ideju terminālī cits citam dalīja darbā gūtās vērtīgās idejas.

Noder somu un angļu pieredze

Daži no mūsu pedagogiem idejas darbam šajā mācību gadā devās smelties uz Lielbritānijas un Somijas izglītības iestādēm.

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp. Kultūra. Pavasaris atplaukst gleznās

Kā ierasts, ik gadu Ventspils mākslinieki apkopo savu radošo veikumu, piedāvājot izstādei savus jaunākos darbus.

Sestdienas vakars dzintara nokrāsā

Parīt notiks jau par tradīciju kļuvusī Muzeju nakts. Šogad tā sola kultūrmīļiem plašu un interesantu programmu.

Priecājas par seno skolu

Šogad liela jubileja namam, kur reiz skanēja skolēnu čalas, bet nu jau vairākus gadus var smelties zināšanas par dažādiem amatiem.

8.lpp. Sports. Galda hokeja izlasē astoņi

Ventspils galda hokeja entuziasti nopelnījuši nebijuši lielu pārstāvniecību Latvijas izlasē, kas jūnija sākumā Rīgā cīnīsies Eiropas čempionātā, – dažādās grupās mūsu pilsētu pārstāvēs astoņi spēlētāji.

Jātniekiem Baltijas medaļas

Baltijas kausa izcīņā jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā ļoti veiksmi startējuši jātnieku sporta kluba Demora pārstāvji, trīs dienu sacensībās tiekot pie astoņām godalgām.

9.lpp. Reklāma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: