Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Aizvadītas saulainās Lieldienas

Lieldienas, kas šogad bija īpaši siltas un saulainas, ļaudis šūpojās augstu, priecājās par silto laiku un pasauli, kas modusies atkal no jauna.

Mežā sācies ugunsnedrošais laiks

Valsts meža dienests ir noteicis meža ugunsnedrošo laikposmu. Tas šogad sākas par aptuveni divām nedēļām agrāk nekā iepriekšējos gados – 17. aprīlī.

2.lpp. Viedoklis: „Kam ir izdevīgi?”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Aizvadītas Lieldienu brīvdienas, bet tuvojas 4. maijs – Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadiena. Vēl nesen socioloģiskie pētījumi liecināja, ka vairumam mūsu valsts iedzīvotāju gaidāmās svētku dienas saistās tikai ar brīvdienām, bet ne ar patriotismu un kādām īpašām tradīcijām. Tas apliecina, kādā nodevīgi apzinātā jebšu arī neapzināti nolaidīgā pašplūsmā, par galveno vērtību ieceļot neoliberālismu un kapitālismu, savas valsts vērtības esam palaiduši.»

3.lpp.

Pakalpojumam ir vajadzīgs laiks

Ne vienmēr un ne visiem ir iespēja aprūpēt mājās savus tuviniekus, kuri cieš no vecuma vājuma vai slimības. Par arvien pieprasītāku pakalpojumu mūsu pilsētā kļūst aprūpe mājās.

Atrasts nobadināts suns

Ventspilī pastrādāts nopietns noziegums – sasiets suns, piesiets pie koka, atstāts mežā nomiršanai. Dzīvnieks izdzīvojis. Par viņa mokām liecina brūces uz visām četrām ķepām un izdēdējušais ķermenis.

Galvenā prioritāte – tīrības uzraudzīšana

Pavasaris tradicionāli nāk ar apkārtnes uzkopšanu. Arī pašvaldības policijas darba prioritātes pavasarī saistās ar tīrības uzraudzīšanu.

4.lpp. Kultūra. Popē savs gaismas nesējs

«Tas ir joks? Tā nevarētu būt. Kur jūs šādu informāciju ieguvāt?» tāda bija Popes pagasta bibliotekāres Steidzītes Cīrules reakcija, uzzinot, ka viņas darbs ir atzinīgi novērtēts.

Pētījums par Piltenes depozītu

2012. gadā ar metāldetektoru tika atrasts ievērojams depozīts - 88 monētas, 29 lietie sudraba stienīši un divi bronzas atsvariņi, nu par šo vērtīgo atklājumu izdota arī grāmata.

Jaunajiem mūziķiem vajadzīgs atbalsts

Martā visā Latvijā tika meklēti labākie no labākajiem jaunajiem mūziķiem, kuri savus spēkus pierādītu Ineses Galantes rīkotā konkursā.

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp. Brīvostas ziņas

8.lpp. Sports. Lieldienu pienesums – vēl divas uzvaras

Panākumu sēriju Latvijas futbola Virslīgā turpina FK Ventspils futbolisti, kas Lieldienu nedēļā tika pie vēl divām uzvarām, savā laukumā pieveicot FC Jūrmala un viesos apspēlējot FK Jelgava.

VeA ieliek matu trīs gājienos

Par Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas čempioniem kļuvuši Ventspils Augstskolas basketbolisti, kas Ventspils komandu finālā ne reizi nezaudēja BTS vienībai, svinot uzvaru 3:0.

9.lpp. Reportāža. Aizvadītas saulainās Lieldienas

Lieldienas, kas šogad bija īpaši siltas un saulainas, ļaudis šūpojās augstu, priecājās par silto laiku un pasauli, kas modusies atkal no jauna.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: