Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Atkal ielās puķu piramīdas

Ziedošā sezona Ventspilī sākusies! Pirmajām ziedošajām pavasara puķītēm – krokusiem, sniegpulkstenītēm un stādītajām atraitnītēm – piepulcējušās arī pirmās piramīdas.

Palīdz uz sliedēm nonākušam ronēnam

Tilta dārzā, netālu no deportāciju upuriem veltītā piemiņas akmens uz dzelzceļa sliedēm vakar bija iemaldījies mazs ronēns.

 

2.lpp.Viedoklis: „Uz veselību!”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Cilvēks, kurš apceļojis pusi Eiropas un redzējis arī daļu no plašās pasaules, pēc ilgākas prombūtnes atbraucot uz Ventspili, sacīja: vai zināt, kas jums Ventspilī ir tāds, ar ko citām Eiropas pilsētām būtu grūti jūs pārspēt? Tie ir bērnu rotaļu laukumi.»

3.lpp.

Ieklausās psihoterapeites padomā

Pēc Ugāles vidusskolas Skolas padomes iniciatīvas pirmoreiz noorganizēta novada vecāku konference, uz kuru bija aicināts katras klases vecāku padomes pārstāvis.

Aizdegas siena

Iespējams, no izsmēķa izcēlies ugunsgrēks uz daudzdzīvokļu mājas sienas.

Bērns piedzimis; turpinās pārbaudes

Popes pagastā dzīvojošā sieviete, kurai trīs iepriekšējās grūtniecības beigušās bez rezultāta, pirms mēneša dzemdējusi meitiņu. Policija turpina veikt pārbaudes.

4.lpp.

Jūras lauvas noslēdz sezonu

Ziemas peldēšanas sezonu beidz Ventspils Jūras lauvas. Šī ziema viņiem bijusi īpaši veiksmīga.

Solvitas krāsas un puķes Pāvilostā

Ventspils rokdarbniece Solvita Zarupska, kura īpašu ievērību guvusi ar tamborētajām un adītajām puķu rotām, Pāvilostas novada domes zālē atklājusi savu gleznu un rokdarbu izstādi Solvitas istabā – manā krāsu un puķu bardaciņā. Pāvilostā izstāde ir labi apmeklēta joprojām.

Baleta vēsmas būs arī Ventspilī

Vakar galvaspilsētā tika atklāts 19. starptautiskais Baltijas baleta festivāls, kura viens no pieturas punktiem plānots arī mūsu pilsētā.


5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Jāuzvar trīs reizes pēc kārtas

Nacionālās volejbola līgas finālsērijā soļa attālumā no neveiksmes nonākuši VK Ventspils volejbolisti, kuriem nu, lai uzvarētu sērijā, VK Aizpute volejbolisti jāuzvar trīs mačos pēc kārtas. Jāpiebilst, ka ventspilniekiem tas reiz jau ir izdevies.

Futbolā kauss tiks citiem

FK Ventspils futbolisti nesekmīgi aizvadījuši Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālu, viesos ar 1:2 piekāpjoties Daugavpils Daugavai un atvadoties no iespējas saglabāt šo trofeju savā īpašumā otro sezonu pēc kārtas.

Basketbola komandām starpfinišs

LBL 1. divīzijas regulāro sezonu ar panākumu noslēguši BK Ventspils basketbolisti, bet cīņu LBL 2. divīzijas pusfinālā tūlīt uzsāks Ventspils Augstskolas un BTS spēlētāji.

7.lpp. Reportāža. Atrisina putnu mājokļu jautājumu

Bērnu pilsētiņā svētdien visu dienu ritēja spraigs darbs – tur sanākušie meistaroja putnu būrīšus. Cītīgi – plecu pie pleca – strādāja Ventspils domes, Ornitoloģijas kluba pārstāvji, Ventspils skolu un bērnudārzu audzēkņi, kā arī viņu vecāki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: